Funda sonuçtan memnun

Zurich Sigorta Neşeli Patiler Sigorta Yalanı

04 Haziran 2024 16:47
Funda'nın Teşekkür Mesajı
“İlk etapta yapılması gereken, yapılmış olsaydı hiçbir sorun yaşanmazdı. Yoğunluktur anlayabilirim ama cevap verilmemesi, gözardı edilmesini kabul edemem. Zurıch sigortanın güvenilir ismi nedeniyle hiç düşünmeden bu sigortayı yaptırdım ve çevremde çok kişiyede önerdim. Yine de onerırım. Hızlı geri bildiriminiz ve çözüm odaklılığınız için teşekkür ediyorum.”

Ocak ayında Zurich Sigorta neşeli patiler İnter sitesinden köpeğim için sigorta yaptırdım ( isme inanarak) 5 ayın sonunda köpeğimi anlaşmalı olmayan bir veteriner kliniğine götürdüm. Müşteri hizmetleri ile görüştüm gerekli olan evrakları verdikleri mail adresine göndermem gerektiği söylendi mayıs 15'de mailimi gönderdim. İki hafta sonra tekrar aradım dönüş olmadığını bildirdim. Genellikle iki iş günü içinde dönüş sağlandığını yoğun zamanlarda bir haftayı bulabildiği söylendi ve maili tekrar yönlendirilmem istendi yaptım. Bugün 20. Gün ve yine tekrarladım. Ama asla geri dönüş sağlanmıyor. Reklamlar o kadar iyi ki insan inanıyor ve çevrene de reklam yapıyorsun ama bir hastalık oluşunca sigorta ortada yok mailler ise görmezden gelinir. Bu firmaya yakıştıramadım. Gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

04 Haziran 2024 16:53 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Sayın Sigortalımız, İletmiş olduğunuz talep değerlendirmeye alınmış olup, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ZURICH SİGORTA A.Ş. Müşteri Deneyimi ve Memnuniyeti Departmanı

05 Haziran 2024 11:20

Sayın Sigortalımız, 05/06/2024 tarihindeki görüşmemize istinaden tarafınıza gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Saygılarımızla, ZURİCH SİGORTA A.Ş

Funda
06 Haziran 2024 16:51

Kutay sonuçtan hiç memnun değil

14 Ağustos 2024 18:29
Aydın sonuçtan memnun

Kasko Dosyam 2 Aydır Sonuçlanmıyor, Müşteri Hizmetleri İlgisiz Ve Bilgi Vermiyor

26 Eylül 11:21
kasko-dosyam-2-aydir-sonuclanmiyor-musteri-hizmetleri-ilgisiz-ve-bilgi-vermiyor-3.pdf
kasko-dosyam-2-aydir-sonuclanmiyor-musteri-hizmetleri-ilgisiz-ve-bilgi-vermiyor-2.pdf

06 Eylül 2024 19:46

Zürih Sigorta'nın Hasar Ödemesi Sürecinde Müşteri Mağduriyeti