Ayşenaz sonuçtan memnun

10 Ekim 2024 17:22
Ayşenaz'ın Teşekkür Mesajı
“Evime gönderdiğiniz nohut cipsleri ve meyve tatlıları için teşekkür ederim.”

Bozulmuş ve Küflü Bar hakkında Şikayet
Geçtiğimiz günlerde satın aldığım, son kullanma tarihi 13 Kasım 2024 olan fıstık ezmeli bar büyük bir hayal kırıklığına sebep oldu. İlk lokmada tadında bariz bir ekşilik fark ettim. Ürünün bozuk olup olmadığından emin olmak için iki arkadaşıma daha tattırdım ve her ikisi de aynı sonuca vardı, ürün bozuktu.
Dahası, ürünü elimize alıp incelediğimizde küçük beyaz küf parçaları olduğunu fark ettik. Son kullanma tarihine hala 1 ay varken böyle bir ürünle karşılaşmak, markanızın kalite kontrol süreçlerine olan güvenimi ciddi anlamda sarstı.
Sağlıklı yaşam ve kaliteli ürün sloganlarıyla piyasada yer almanıza rağmen bu tecrübem maalesef bunun tam tersi bir izlenim bıraktı. Tüketicilerinizin güven kaybına sebep olacak ciddi bir ihmaldir bu.
Sizden beklentim, bu bozulmuş ürünle ilgili sorumluluğunuzu kabul etmeniz, sorunun kaynağını tespit edip tarafımıza bilgi vermeniz ve yaşadığım mağduriyetin telafi edilmesidir. Bu durumun ciddiyetle ele alınmasını ve kısa zamanda bir çözüm üretmenizi bekliyorum.
Aksi takdirde, bu ürünü sosyal medya ve gerekli tüketici platformları üzerinden paylaşarak, yaşadığım bu sorunu çok daha geniş bir kitleye duyuracağım.

16 Ekim 2024 13:53

Marka müşteri temsilcisi beni aradı, ev adresimi rica etti. Eve bir kutu içinde 2 adet nohut cipsi, birkaç tane de meyveli bar gönderdiler. Kendilerine buradan teşekkür ederim. Ancak bunun karşılığında şikayetimi kaldırmamı da istediler. :) Ürünleri serin ve güneş görmeyen bir alanda muhafaza edeceğim. Eğer ürünler bahsettikleri kadar taze ve lezzetliyse severek buradan gelişme olarak paylaşırım. Ancak kısa bir süre sonra şikayetimi kaldırabilirim.

18 Ekim 2024 16:50

Evime gönderdiğiniz nohut cipsleri ve meyve tatlıları için teşekkür ederim.

Merve sonuçtan memnun

Merve
25 Eylül 2024 14:21
Hamza sonuçtan çok memnun

11 Temmuz 2024 21:28
"Ürünleri incelemek için geri iade istediler ve bunun için ücretsiz bir kargo kodu gönderdiler. Ayrıca müşteri memnuniyeti adı altında özür dilenip yeniden ürün göndermeyi kabul ettiler. Anlayışları ve alakaları için teşekkürler."