Ruffles

tam yıldız tam yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 2.2
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Ruffles ile ilgili bir şikayetin mi var?
725 Şikayet
Şikayet Sıralaması
21 saat önce

Ruffles Cipsten Çıkan Yabancı Bir Parça

Cips aldım ve yerken fark ettim cipsin üzerinde jelatin tarzı bir parça vardı. Bunu çocuğumda yiyor olabilirdi ve boğazına yapışabilirdi iyi ki böyle bir şey yaşanmadı cipsin üzerindeki parça ne nasıl pakete girdi bilmiyorum. Böyle bir şey gördüğüm için şaşırdım.

22 saat önce

Ruffles Cipsten Kurt Çıktı

Ruffles marka cips aldık. Marketten bugün içinde yapışık şekilde kurt çıktı çocuğum neredeyse yutuyordu bu konunun takipçisi olacağım her yere resmini yapıştıracağım. Simsiyah kurt çıktı resimleri mevcut.

1 gün önce

Ruffles Orijinal Paketindeki Yanık Cipsler

Çok severek her gün aldığım ve yediğim Ruffles paketinin içinden %80 i yanık ve kenarları çürümüş patatesler çıktı. Kaliteli diye alıyoruz ama X firmadan farksız hale gelmiş sanırım. Üzdü 🥲 Umarım marka dikkate alır ve durum düzelir. Teşekkür ederim

1 gün önce

Ruffles Ketçaplı Cips İçinden Bir Şey Çıktı

Getir firması ile sipariş ettiğim Ruffles ketçaplı ürününün içinden ne olduğu belirsiz bir şey çıktı. Kaseye koyduğumda fark ettim. Lütfen hijyen kurallarına uymanızı rica ediyorum. Ne kadar engel olmaya çalışsak da bunu çocuklarımızda yiyor cips sanıp yiyebilirler. Bunun hızlı bir şekilde çözüme ul...

3 gün önce

Ruffles Cips İçinden Böcek Çıkması

Cipsi yedim tam sosa batırdım ağzıma atacakken üzerinde ölmüş bir böcek tarzı bir şey gördüm. Bu nasıl bir saçmalık lütfen bu konuyla ilgilenin. Midem bulanıyor. Yani bu nasıl bir şey? Tekrar söylüyorum lütfen bu konuyla ilgilenin. Sizlere demek istediğim daha dikkatli olabilirdiniz.

Ruffles Cips İçinden Böcek Çıkması
4 gün önce

Ruffles Ketçaplı Cipsten Böceğe Benzer Cisim

Ruffles ketçaplı aldığım çipten böceğe benzer bir şey çıktı. Gerçekten koskoca bir markaya yakıştıramadım. Bilgilerinize olsun, İstanbul Sultanbeyli Mecidiye Mahallesi Hakmar marketinden 27.05.2023 tarihinde aldığım Ruffles ketçaplı çipten anlamlandıramadığım değişik bir cisim çıktı, böcek gibi. Fot...

4 gün önce

Ruffles Cipsten İp Benzeri Cisim Çıkması

Ruffles ketçaplı 150 gram cips paketinden ince ip benzeri bir şey çıktı. Çok şaşırdım çünkü her zaman tükettiğimiz ve kalitesine özenine güvendiğim bir cips markasıydı. Nasıl böyle bir durumla karşılaştığımı anlamadım. Şaşırdım ve üzüldüm açıkçası...

5 gün önce

Ruffles Cipsten Kıl Çıktı

Ruffles ketçaplı cips aldım. Çocuklar yerken cipsin üstünde kıl gördüm. Bizden düştü sandım almaya çalıştım ama cipsin üstüne yapışmış. Böyle bilindik markanın üründe kıl gibi iğrenç bir şeyin olması gerçekten çok şaşırtıcı ve mide bulandırıcı cips yemekten iğrendim.

Ruffles Cipsten Kıl Çıktı
5 gün önce
Huzurkentli'nin Teşekkür Mesajı
  • 2 gün önce

“İlgili müşteri hizmetleri çağrı merkezi yetkilisi hanım efendiye teşekkürler ilgili ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla tecrübesini konuşturan ekibinize teşekkürler”

Ruffles Sıfır Üründe Yanlış Şifre!

Yeni aldığım cips içerisindeki şifre hatalı diyor. Daha cipsin paketini açtığım gibi bir tane yedim. Direkt uygulama ile okutuyorum hatalı diyor. Nası...

videoplayer-icon

Ürünün içinden çıkan şey %90 ihtimalle fare dışkısı. Boyutları ve şekli birebir aynı. Yanmış patatese hiç benzemiyor. Google görsellerden fare dışkısı araştırmak zorunda kaldım gece gece. Satın aldığım markete de gösterdim, üreticiye ileteceğini söyledi.

Ruffles Cips Paketinden İzmarit Çıktı

Geçen hafta Migros'tan Ruffles cips aldım. Cipsi bakmadan yerken, çiğneyemediğim bir şey ağzıma takıldı. Anlamaya çalıştım ve çıkardım. Gördüğüm şey karşısında inanılmaz şaşırdım. İçinden çıkan şey Elle sarılmış sigara izmaritiydi. Aşırı midem bulandı, yutmuş da olabilirdim. Nasıl bir ortamda bu cip...

Ruffles İçinde Beyaz Plastik Kıla Benzer Madde

Bugün küçük bir büfede Ruffles peynir ve soğan aromalı cips aldım çocuğuma. Çocuğa yedirirken içinde iki cm yakın ince kıl misali plastik bir şey çıktı ve dikkatim sayesinde çocuğuma son anda görüp vermedim. Yeseydi Allah muhafaza çocuğum boğulabilirdi sizden ricam biraz daha dikkatli olun. Fotoğraf...

Ruffles Cipsten Değişik Bir Şey Çıktı

İçinden değişik bir şey çıktı. Anlam veremedik böyle kıl gibi. Midem bulandı bir daha asla tercih etmeyeceğim. Güvenim tamamen sarsıldı. Böylesine bir marka nasıl hatalar yapabiliyor anlam veremiyorum. Patates cipsi diye Kim bilir ne yiyoruz ve çocuklarımızda yiyor işin kötüsü

Ruffles Çok Yağlı Çıktı

Dün getirden aldığım Ruffles paketini açtım şimdi tabaklara servis yaptım, çok yağ çekmiş yağ içindeydi, misafirim de vardı yağ boğazımızı yaktı yenecek gibi değildi yiyemedik çöpe atmak zorundayız. Normalde büyük büyük sarı renkte olurdu. Hiç böyle yağlı olmazdı soğuk yağda kızartılmış gibi resimle...

Ruffles Ketçaplı İçinden Çıkan Yeşil Cips

Ruffles ketçaplı aldım bugün ve içinden yeşil cips çıktı ve paketin çoğu kırık olmasına rağmen umursamamama rağmen yeşil cips canımı sıktı. Başta patates ya sonuçta ucu köşesi yeşil olan tarafıdır dedim de hiç benzemiyordu da. Sanırım bir daha almayı düşünmüyorum.

Ruffles Ketçaplı İçinden Çıkan Yeşil Cips

Ruffles Şikayeti Hepsi Yanık

Şok Marketler'den aldığım Ruffles cipsi hepsi yanık ve kırık döküktü Instagram üzerinden fotoğraf attım ilk defa böyle bir şey ile karşılaştım bir daha almayı düşünmüyorum gün geçtikçe şaşırtıyor beni bu marka güven kalmadı, paramız boşa gitti yazık değil mi?

Ruffles Şikayeti Hepsi Yanık

Ruffles Cips Şikayeti Yanık Cipsler

Merhaba, aldığım paketin içinden çıkan cipsler hep yanık. Paketin yarısı kırık ve ezik, siyah yanık. Dikkat etmiyor musunuz? Dünya kadar para veriyoruz ve çöpe atıyoruz. Eski özen yok maalesef, artık almayı düşünmüyorum. Resimleri ekliyorum, görsel.

Ruffles Cips Şikayeti Yanık Cipsler

Ruffles Paketi İçinden Çıkan Nedir?

Ruffles ketçaplı 8690624104875 barkodlu ürün tett 20.08.2023. Zaten aldığım ürünlerde dikkat ederim ama içinden inanılmaz bir şey çıktı. Bacakları da var bir tür böcek olduğunu tahmin ediyorum çünkü çok dikkatle inceledim fotoğraflardan da görülebilir. Bir daha asla cips yiyemeyeceğim sayenizde.

Ruffles Bayat, Ketçaplı Cips

11.05.2023 tarihinde Gebze köşklüçeşme de bir marketten Ruffles ketçaplı cips aldım. Eve gelip cips poşetini açtığımda kötü bir bayat patates ve ketçap kokuyordu ayrıca cipsler plastik gibi uzuyordu. İlk defa başıma böyle bir şey geldi sürekli alıyordum.

Ruffles Cipsten Çıkan Siyah Parçalar!

Marketten aldığımız Ruffles markalı cipsten çok sayıda yanık, küflü simsiyah olmuş cips parçaları çıktı üstelik bunu yiyen 4 yaşındaki kızım karın ağrısından kıvrandı saatlerce umarım geldiğimiz cipsti ama hiç zannetmiyorum Bazılarının görselini aldım ancak küçük siyah parçalarda vardı.

Marka Profili

Ruffles, 7 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %95
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Ruffles, 7 yıldır Şikayetvar üye markasıdır.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %95
Marka Karnesini Gör

Sıkça Sorulan Sorular

Ruffles müşteri hizmetleri numarası nedir?
Ruffles müşteri hizmetleri numarası: +90 216 651 5454
Ruffles ürünlerinde domuz yağı var mı?
Hayır, hiçbir Ruffles cipsinde domuz yağı ya da domuzdan elde edilmiş bir katkı maddesi bulunmamaktadır.
Ruffles cipsleri glüten içeriyor mu?
Ketçaplı Ruffles cipsleri glüten içermektedir.
Farklı bir sorum var.
Ruffles ile ilgili her türlü görüş & talep & önerinizi paylaşmak için lütfen buraya tıklayın. Yapılan yorumları markanın da gördüğünü bilmenizde yarar var.

Ruffles Hakkında

Ruffles Amerika Birleşik Devletleri kökenli bir cips markasıdır. Patates cipsi ürünleriyle dünya genelinde oldukça sevilen Ruffles, Türk tüketicisinin de sık tercih ettiği cips markaları arasında yer almaktadır. 1965 yılında kurulan Pepsico’nun bir markası olan Ruffles, en çok rağbet gören atıştırmalıklar arasındaki yerini korumaktadır. Markanın, bünyesinde faaliyet gösterdiği Pepsico; Amerika, Asya, Afrika, Avrupa bölgelerinde, dünyanın dört bir yanına yayılmıştır. Ruffles markası da, çatısı altında bulunduğu Pepsico ile uluslararası çapta bilinen, sevilen ve tercih edilen bir patates cipsi üreticisi olarak ürünlerini sunmaya devam etmektedir. Tırtıklı patates cipsleri olarak kendine özgü formuyla öne çıkan Ruffles ürünleri birbirinden farklı çeşitleriyle birçok damak tadına hitap etmektedir. Daha detaylı bilgi almak için Ruffles veya Pepsico web sitesini ziyaret edebilir, kullanıcı yorumlarını sayfamızda inceleyebilirsiniz.

Tırtıklı Patatesleriyle Fark Yaratan Ruffles

Bir patates cipsi üreticisi olan Ruffles, farklı tatlarla sunduğu tırtıklı patatesleriyle bilinir. Atıştırmalıklardan oluşan sofralarda, film izleme keyfi gibi çeşitli aktivitelerin yanında sıklıkla tercih edilen Ruffles sade, ketçaplı ve peynirli & soğanlı cipsler sunmaktadır. Sade cipsler 2288 kj ve 549 kcal enerjiden meydana gelir. 34.6 gram yağın, 16 gram doymuş yağın, 51.5 gram karbonhidratın, 0.5 gram şekerin, 4.0 gram lifin, 5.9 gram proteinin ve 1.2 gram tuzun bulunduğu bu ürünler, sade patates cipsini tercih eden tüketiciler için bir numaralı seçenekler arasındadır. Ruffles ketçaplı cipsler de 2230 kj, 535 kcal gibi enerji değerlerine sahiptir. 32.7 gram yağ ve 15.1 gram doymuş yağın bulunduğu bu ürünler de enerji & besin ögeleri noktasında sade Ruffles cipsleriyle benzer oranlara sahiptir. Peynir ve soğanlı patates cipsleri de sayısız Ruffles tüketicisinin vazgeçemediği tatlar arasındadır. Markanın sunduğu diğer cips çeşitleriyle benzer besin & enerji değerlerine sahip olan patates & soğanlı cipsler aroma çeşnilidir. Ruffles içindekiler ise üründen ürüne farklılık gösterir. Sade cipsler yalnızca patates, palm olein yağı ve tuzdan meydana gelir. Ketçaplı ürünlerse patates, palm olein yağı, ketçap aromalı çeşni, tuz, aroma arttırıcılar, kırmızı biber tozu, soğan tozu, asitlik düzenleyiciler, potasyum klorür, aroma vericiler, mısır nişastası, renklendiriciye sahiptir. Ruffles glüten içerir mi merak eden kullanıcılara da hatırlatmakta yarar var: Ketçaplı ürünler glüten içermektedir. Bununla beraber ürünlerin hiçbirinde domuz yağı ya da domuzdan elde edilmiş katkı maddeleri yoktur.

Ruffles İletişim

Ruffles müşteri hizmetleri numarasını arayarak markayla irtibata geçebilirsiniz. Ruffles’ın web sitesinde yer alan müşteri hizmetleri numarasının yanı sıra e – mail ve faks bilgileri de aynı sayfada bulunmaktadır. Türkiye’deki adresi İstanbul Şişli’de bulunan markanın irtibat bilgilerini Ruffles şikayet hattı işleviyle de kullanabilirsiniz. Dilerseniz Ruffles şikayet ve yorum sayfamızda yer alan kullanıcı yorumlarından da yararlanabilirsiniz. Ürün özellikleri, kampanyalar, hediyeler gibi birçok konu başlığını içeren geri bildirimler aklınıza takılan pek çok soruya yanıt bulmanızı kolaylaştırabilir. Arzu ederseniz siz de görüşlerinizi sayfamızda paylaşabilirsiniz. Bu sayede her tür görüş & talep & önerinizin marka tarafından da görülmesini sağlayabilirsiniz.