Ziyade Künefe Hakan Usta Saygısızlığı

03 Aralık 2023 00:14

Nazilli Ziyade Künefe'ye büyük bir arkadaş/veli grubumuzla gittik. Yaklaşık 20 25 kişiydik. Bazılarımız tatlısını bitirdiğinde servisleri yeni gelen arkadaşlar oldu. Sonra özür mahiyetinde dondurma da ikram edildi. Buraya kadar hiç sorun yok. Kalkmak istediğimizde hesabi topluca ödeyin dediler. Biz de kimimiz nakit, kimimiz de kart ile ödemek istediğimiz için itiraz ettik. Ya kasada ödeyelim ya da bir arkadaş yönlendirin dedik.

Önce garson arkadaşa eksik çıkarsa maaşından kesilir denildi. Sonra bir arkadaşımızın yardımıyla tek tek hesap edip borcumuzu ödedik. Bu işlem bir saate yakın sürdü. Doğal olarak ki bence gayet normal, şikayetlerimizi belirttik. Sonra adını bilmediğimiz bey üstümüze yürüdü. Terbiyesizsiniz ödemesinler bırak vs gibi laflarla türlü hakaretler etti.

Kendi kabalığı yüzünden türlü hakaretler etti, huzursuzluk çıkardı tehdit etti.Bir de üstüne yalan iftira yoluyla online olarak yorum yaptırıp kendini aklamaya çalışıyor. Bu adamların insan ilişkisi eğitimi alması lazım.

H. Çapan sonuçtan hiç memnun değil

Keyfi Künefe Uncalı Şubesi Müşteriye Saygısızlık Ve Kabadayılık

14 Temmuz 2024 23:49
Cem sonuçtan hiç memnun değil

Hizmet Personelinin Saygısız Üslubu

25 Eylül 2023 16:05