Serdar sonuçtan çok memnun

Zirve Travel Turizm Firması Şikayet Durumu Hakkında Bilgilendirme

08 Ocak 2024 21:00

Ben Serdar S*******, sahibi olduğum Zirve Travel isimli turizm firmam adına gelen bu üzücü yorumlar için yaşanan bu hadiseler için çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. T***** E. isimli şahıs adına gelen şikayetlerinizi tek tek okudum ve belirtmek isterim ki T***** isimli bu arkadaşın firmam Zirve Travel ile hiçbir bağlantısı yoktur ve benim firmamda SGK girişi dahi bulunmamaktadır. Kendisi yıllar öncesinden firmamızın yardımcı saha görevlisiydi. 20 yıla aşkın süredir bu firmanın sahibiyim ve bugüne kadar kendi adıma hiçbir zaman bu tarz olaylar ne yaşanmış ne de duyulmuştur. Turizm firması olarak geniş müşteri portföyüne ve geniş bir ekibe sahip firmamın adını kullanarak yaşanan bu mağduriyetlere ve siz değerli müşterilerimizin tekrar mağdur olmaması için T***** E. isimli bu kişi hakkında gerekli işlemler başlatılmıştır. Yaşanan tüm bu mağduriyetleriniz için çok üzgün olduğumu tekrardan belirtmek isterim. Saygılarımla, Serdar S*******

01 Temmuz 2024 20:02
Bobo sonuçtan hiç memnun değil

Sahte Vize Şirketiyle Mağduriyet Ve Para Kaybı

11 Haziran 2025 17:59

19 Haziran 2025 17:44
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Berkay
16 Aralık 2023 19:38

City Vize Danışmanlık Vize Ödememi Aldıktan Sonra Hizmet Vermedi Ve İletişimi Tamamen Kesti

01 Ağustos 2025 17:09