Güzellik Merkezinde Hayal Kırıklığı: Hizmet Yok, İletişim Yok!

20 Aralık 2024 21:11

Z***** Ç** güzellik merkezine sözde güzellik merkezi çünkü kuaförlük işlemler yapılıyor. İlk açıldıkları sene ciddi bir ücrete lazer epilasyon satın aldım. Sonrasında makinemiz değişti ek ücret vermeniz gerekiyor denildi, üzerine 750 ₺ ek ücret verdim. 2023 Hazirana kadar buradan hizmet almaya devam ettim. Mart ayında hamile olunca gidip bir süre devam edemeyeceğimi söyledim. Tamamdır notunu alıyoruz denildi. 2024 Ağustos ayında arayıp kalan 4 seansımı talep ettim. Bana üzerinden zaman geçtiği için iptal edildiğini. Tüm ücretimi ödediğim halde hizmeti alamayacağım söylendi. Defalarca aradım. Her arayışımda en az dört kişiye tek tek anlattım. Not bile almıyorlar. Sürekli erteleme öteleme. Artık cevap da vermiyorlar. Resmen paramı alıp hizmetin karşılığını vermediler. Yetkili birine ulaşmak imkansız derdini anlatmak imkansız. Böylesi amatörlüğü hayatım boyunca deneyimlemedim. Dört ay boyunca nezaketimi korudum en az on kez her seferinde dört kişiye derdimi anlattım. Kabus gibiler her yere şikayet edeceğim

03 Eylül 2025 16:53 (Şikayetten 8 ay sonra)

Selin sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2024 11:19

17 Ekim 2023 17:25
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Personel Değişikliği Ve İletişimsizlik Nedeniyle Hizmetten Memnun Kalmadım, Ücret İadesi Talep Ediyorum

12 Ağustos 2025 11:57
surekli-personel-degisikligi-ve-iletisimsizlik-nedeniyle-hizmetten-memnun-kalmadim-ucret-iadesi-talep-ediyorum-1.jpg
Gülbahar sonuçtan hiç memnun değil

Rosso Beauty Ümraniye Şubesinden Şikayetçiyim

Gülbahar
03 Mayıs 2025 16:07
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Esteasil Estetik Ve Güzellik Merkezi Müşteri Memnuniyeti Sıfır!

16 Ağustos 2024 17:27