Zerdeli Cadde Tarafından Çok Ciddi Mağdur Edildik

25 Temmuz 2023 16:51

21 Temmuz'da bir arkadaşımızın doğum günü için Instagram reklamları üzerinden gördüğümüz "Zerdeli Cadde" isimli mekandan 6 kişilik rezervasyon yaptırdık. Rezervasyon için tarafımızdan 2000 TL kapora istediler ödedik. Ancak mekana gittiğimizde resmen şok olduk. Instagram'da bir köşk içerisinde hizmet verdiğini iddia eden mekan, müşterilerini köşkte değil resmen Bodrum katında ağırlıyor! Zira mekanın köşkü, bahçesi, havuzu tamamıyla tadilat ve inşaat halinde! Müşterilerini ağırladıkları Bodrum katı rutubet kokan, köhne ve karanlık, ücra bir köşede. Hijyenden son derece uzak ve saat 21:00 olmasına rağmen bizden başka kimse yoktu. Kendimizi güvende hissetmediğimizden gece başlamadan rezervasyonu iptal etmek istedik. Böyle bir mekanda özel bir gün kutlamamızın beklenemeyeceğini ilettik. İşletme Müdürü m** Bey'den henüz servis başlamadığından kaporamızın iadesini talep ettik. Muhasebe biriminin mesai saati dışında olduğunu ve pazartesi parayı iade edeceğini söylemesine rağmen iadeyi yapmadı, mesajları okuyup dönüş sağlamadı, telefonları yanıtlamadı. Yasal yollara dair haklarımızı kullanacağımızı beyan ettiğimizde "hayırdır bizi tehdit mi ediyorsunuz" denildi. Müşteri ile resmen dalga geçiyorlar!

28 Kasım 2023 15:24

Rezervasyon Sonrası Keyifsiz Ve Adaletsiz Hizmet Deneyimi