Osman sonuçtan hiç memnun değil

Zentech Servis Zentech Kayseri Mağazası

Zentech Servis Zentech Kayseri Mağazası
16 Mart 2024 16:27

Kayseri Zentech mağazasına 16/03/2024 tarihinde Apple 11 model cihazımın pil değişimi için başvurdum. Oradaki bayan çalışan, 'iPhone'u bul, yüz tanıma kapalı olacak' dedi. Bu işlem için 1 saat (60 dakika) beklemem gerektiğini söyledi. Her istediklerini yaptıktan sonra saat 15:00'dan sonra cihazı alamayacaklarını belirttiler. Mağaza giriş saatlerim 11:30, 12:30 ve 14:30 olmak üzere üç defa gittim. Yapmam gerekenleri yapmama rağmen oradaki çalışan zorluk çıkarıyor. 'Şu açık, bu açık' diyerek yardımcı olmamı istiyor, ben de kapatalım diyorum; ancak 'Bu bizim sorunumuz değil, sizin sorununuz' diyerek beni gönderiyor. Şimdiye kadar tüm ailem ve akrabalarıma Apple ürünleri almaları konusunda ısrarcı oldum; ancak bundan sonra asla Apple ürünlerine para vermeyeceğim. Bu konu hakkında 0850 255 00 99 numaralı telefonu arayıp şikayetimi dile getirdiğimde, İ*** adında bir müşteri hizmetleri temsilcisi telefonu bekletip mağazayı aradığında, doğrudan biz suçlanıyoruz. Sorun yaşadığım bayan değil, teknik servisteki çalışanı arayıp sormuş. Ben üç defa gitmeme rağmen oradaki teknik servisteki çalışanı görmedim, cihazımı incelemedi ve cihazın kaydını açmadı. Acaba nereden nasıl biliyor? Bu konu hakkında ilgili kişilerin tarafıma dönüş yapmasını önemle rica ederim.

28 Mart 2024 16:49 (Şikayetten 12 gün sonra)
Osman
Osman
28 Mart 2024 19:20

Oradaki görevli bayanın dediklerini yaptık. Eksik bir şey yaptıysak yardımcı olun yapalım diyoruz hanım efendi bu sizin sorununuz bizim değil diyor. Sizde haklısını kendinizi ve personelinizi haklı çıkarmanız gerek. Bundan sonra asla size ürün getirmeyeceğim.

29 Mart 2024 14:31

Vermiş olduğumuz bilginin doğruluğunu ve görev tanımı için Apple'dan teyit alabilirsiniz, iyi günler dileriz.

03 Ocak 2024 21:12

15 Ocak 2024 02:26
Zentech Servise Batarya Değişimi İçin Gittim Ekranımı Da Bozdular
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 10:07
Zentech Servis Apple Zentech Kulaklık Sorunu
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Zentech Servis Sorunu Kullanıcıya Yüklemesi

12 Aralık 2023 13:16
Zentech Servis Sorunu Kullanıcıya Yüklemesi
Burçin sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2024 17:18