Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Zentech Servis Sorunu Kullanıcıya Yüklemesi

Zentech Servis Sorunu Kullanıcıya Yüklemesi
12 Aralık 2023 13:16

02.12.2023 tarihinden Zentech Gaziantep Apple yetkili servisine iPhone 12 cihazımı ekran dokunmatiği çalışmadığı için servis kaydı açtırdım. Cihazım 08/2024 tarihine kadar Apple garantisi altındaydı. 02.12.2023 tarihinde akşam zentech tarafından SMS geldi cihazınıza garanti kapsamında ekran değişimi yapıldı cihazınız hazır teslim alabilirsiniz diye. 04.12.2023 tarihinde cihazımı bayiden teslim almaya gittim, cihazı bana verdiler ekran değişimi yapıldı dediler ama dokunmatik halen çalışmıyordu çalışanlara söyledim önce şaşırdılar testlerden geçti dediler ama çalışmıyordu. Onarım merkezine göndermemiz lazım dediler detaylı inceleme için bende gönderin dedim. 12.12.2023 tarihinde SMS geldi cihazınız hazır diye ama cihaza yan sanayi ekran takıldığı için Apple cihazı garanti dışı görmüş ve yapmamış. Ekran değişimi zentech tarafından yapıldı ve ekran çalışmamıştı şu an tüm suçu benim üzerime atmaya çalışıyorlar. Ben ekran değişimini sanki başka serviste yaptırdım çalışmadı sonra Apple gönderdim gibi yaptılar şu an mağdurum. Cihazım daha önce hiç tamir görmedi ama şu an Apple beni mağdur duruma düşürdü zentech in yaptığı hata yüzünden. Servis kaydını ise ek'e ekliyorum eğer cihazımda yetkisiz müdahale varsa zentech neden ekran değişimini garanti kapsamında yaptı açıklayın bunu

15 Aralık 2023 11:55
Zentech Servis Zentech Teknik Servis Şikayetçiyim