Zen Yapı Gayrimenkul Görükle Tarafından Zarar Uğratıldık, Muhatap Bulamıyoruz!

02 Şubat 2024 10:38

Görükle Zen Yapı Gayrimenkul yetkililerinin iş bilmezliği nedeniyle kredi kullanımı yapılamayacak eve 'kredide hiçbir sorun yok' diyerek yanlış yönlendirmeleri sonucunda kredi başvurusu yaptık. Banka süreçleri gereği eve eksper geldi ve kredi, en başta konuşulduğu şekilde onaylandı. Tapu sürecine geçildiğinde ev sahibinin, eve onaylanan krediyi kullanmamızı istemediği, vergi çıkacağı için daha az kullanmamız gerektiği söylendi. Bir gayrimenkul danışmanı olarak bu durum en başında görüşülmemiş ve son dakika bize bilgi verilmiştir. Ev sahibini ikna edeceğim diyerek yaklaşık bir hafta bizi oyalayan emlak ofisinin yetkilisi b** ö**, bu süreçte telefonlarımızı açmadı, söz verdiği tarihte kaporamızı da ödemedi.

Alabilmek için üstün efor harcamamız gerekti. Bir şekilde kaporamızı aldık ancak yanlış bilgilendirme nedeniyle kullanamadığımız kredinin eksper ücreti olan 14.000 TL'yi hala ödemedi. Bu konuda gerekli yerlere başvuru yapacağım. Profesyonellikten uzak, oyalama ve telefonlara yanıt vermeme gibi şüphe uyandıracak ve güven sarsacak bir disiplin anlayışları mevcut!

Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Emlak Ofisinin Şaşırtıcı Oyunları Ve Kapora İadesi Mücadelesi

12 Mart 2025 11:34

Zen Yapı Gayrimenkul Görükle-Bursa Yanıltıcı İlanlarla Müşterileri Mağdur Ediyor!

24 Şubat 2025 18:49
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

25 Kasım 2023 16:02