Sena sonuçtan hiç memnun değil

Zaya Sandalye Üründen Caydı, Teslim Etmiyor

Zaya Sandalye Üründen Caydı, Teslim Etmiyor
09 Ağustos 2023 14:43

Instagram adresi 'Zaya sandalye' olan ve İstanbul-Ümraniye'de ahşap mobilyalar üzerine satış yapan dükkandan 28 Mart 2023'de sipariş oluşturduk. Sahibinin adı Çorumlu f** d**. Zaya sandalye haricinde A**a** ve K** h** markalarının da sahibi büyük ihtimalle ya da ortak çalışıyorlar.

Sipariş oluşturduktan sonra sözleşmede de yer aldığı gibi 20 gün içerisinde teslim edeceklerini söylediler. Tam 4.5 ay geçti. Bu süreçte bilgi almak için aradığımızda ya telefona bakmadılar ya da üretimde sorun olduğuna dair bahaneler ürettiler. Bugün yani 9 Ağustos'ta taşıma aracına yüklemişler. Anlaşmaya göre ürünler yüklenmeden önce fotoğraf gönderip eksiksiz olduğuna dair kanıtlamaları gerekiyordu. Fotoğraf atmadılar, ürünlerin kamyonda olduğuna dair bir kanıt yok. Ödemeyi teslim almadan önce yapmamızı istiyorlar. Ürünler gelsin, gördükten sonra ödemeyi yapacağız teklifini kabul etmiyorlar. Kamyon şoförünün konumunu bildirmiyorlar, numarasını vermiyorlar. Ürünlerden vazgeçin 4000₺ size vereyim gibi saçma teklifte bulunuyorlar.

Satıcıya, markalarına olan güven sıfır. Amaçları bizim 5 ay önceki aldığımız fiyattan değil de başkasına daha pahalıya satmak. Ya da ürünler şu an kamyonda değil, düzen-bazlık yapmaya çalışıyorlar. Anlaştığımız ücret 34.500 + nakliye idi. Şimdi de gelmiş 45.000 ₺ ücret talep ediyorlar. Fakat hala kamyona dair ve yüklendiğine dair bir kanıtları yok. Dalga geçer gibi kamyon şoförü kendi fotoğrafını da atsın mı diyor müşteri temsilcileri olan p**.
Sizleri Her türlü gereken mecralara şikayette bulunacağım. Başka insanların da başlarına gelmemesi için tüm emeğimi vereceğim.

Umut sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 02:15

29 Ocak 2024 15:58

Yalçın Mobilya İmalat Şikayetçiyim

24 Mayıs 2023 17:29

11 Ocak 2024 09:47
Tugba sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2025 16:35