Yves Saint Laurent Türkiye'den Aldığım Ürün Teslim Edilmedi Ve Şüpheli

02 Aralık 2024 10:24

Ysl Türkiye sayfasından aldığım ürün kargoya verildi ve 26 gün sonra paket teslim edildi olarak gözüküyor. Ancak ürün tarafıma ulaşmadı.

Orijinalliğine dair şüphelerim vardı zaten artık emin oldum. Üstüne paket Çin'den geliyormuş. İletişim kurabileceğim ne mail adresi, ne de bir telefon numarası mevcut.

Siparişimin iptal edilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde suç duyurusunda bulunacağım.

Şevval
Şevval

Ürününüz geldi mi acaba bende aynı sorunu yaşıyorum

Aslıcan

Maalesef, sonrasında kargomu teslim almam için sahte bir mail adresinden kargomun PTT'de olduğuna dair sürekli mailler alıyorum ve kargomu teslim almam için öncesinde ödeme yapmam gerektiğini söyleyip uzantısı sıkıntılı olan bir ödeme sayfasına yönlendiriliyorum, düpedüz dolandırılmışız üstüne düdüklemeye devam etmek istiyorlar :)

Meryem
Meryem

Merhabalar, benimde dikkatimi çekti bu sayfa, incelerken sizin mesajı gördüm. Yslturkiye.com diye görünüyor Google da ama tıklayınca uzantı yslturkiye. EU oluyor. Yani oradaki ödeme güvenilirliği maalesef kontrol dışı oluyor diye banada pek güven vermemişti. Yorumunuz için teşekkür ederim, umarım mağduriyetiniz giderilir. İyi günler

Teşekkürler 🙏🏻

17 Ocak 2025 22:33