Mustafa sonuçtan çok memnun

Yurtiçi Kargo Ürünü Eve Getirmeden Telefon İle Şubeden Al Diye Arıyor

13 Mart 2024 12:58
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Şikayetvar departmanı ndan Mustafa bey tarafından sorun çözüldü. Ancak 3. Kez aynı sorunu yapamayacağımı umarak bu şekilde güncelleme yaptım. Teşekkür ederim.”

Yurtiçi Kargo ile gelen alışverişim 3. Kez dir eve teslim olması gerektiği halde hiç eve gelinmeden 444 9 999 numaralı telefon dan aranarak kargo şubesinden ürünü teslim almam isteniyor. Oraya gittiğimde de ürün neden eve gelmedi buradan almak zorunda kaldım dediğimde ;
1. De yarın evinize getirecektik denildi.
2. De almaya ilk gün gitmedim ertesi gün getirirler diye. Ancak ertesi gün takip sisteminde iade talep edildi yazdı. Eşim gidip aldı mecburen.
Bugün yani 13.03.2024 tarihinde yine 444 9 999 numarasından arandım ve ürünün Yurtiçi Erzincan Ergenekon şubesinde olduğunu, kimlik ile gidip almam ses kaydı ile tarafıma iletildi. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde ise adres yanlış girilmiş ama kuryemiz teslim edecek ürünleri vs. Gibi şeyler söyledi. Ürünü aldığım mağazaya sorduğumda siparişin eve teslim olarak gönderildiğini kargo şubesi ile ilgili olduğunu öğrendim.
Sonuç olarak Yurtiçi Kargo şubeden alma konusunda şansını bir kez deneyip gelip alırsa ne ala, almazsa ya götürürüz ya da iade ederiz gibi bir politika izliyor ise çok ayıp ediyor. Bir daha ürün evime gelmeden 444 9 999 numaralı operatörden aranarak ürünü kargo şubemizden teslim alabilirsiniz mesajı dinlemek istemiyorum. Saygılarımla.

Sipariş no: 206411899434 (N11)
gönderi kodu: 910580930594 (örnek olarak 2. Siparişimi ekledim). Bu durum 3 kezdir oluyor.

13 Mart 2024 15:40

Hızlı müdahale ve ilgi alaka için teşekkür ederim.

13 Mart 2024 16:35

Tuğçe Hanım ve Şenay hanıma ve bölge müdürlüğünden arayan hanımefendiye ilgi alakalarından dolayı teşekkür ederim.

04 Nisan 2024 14:57

18 Ekim 2024 18:10 (Şikayetten 7 ay sonra)

Sn. Mustafa T. Görüşlerinize önem veriyor, geri bildiriminiz nedeni ile siz değerli müşterimize teşekkür ediyoruz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyduğumuzu belirtir, sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri Hizmetleri Departmanı

İsmail sonuçtan çok memnun

04 Ekim 2023 14:49
"Mustafa beye yardımı için Teşekkür ederim"
Yurtiçi Kargo'nun Yanıltıcı Beyanı
Gaye sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 20:38
Muhammed sonuçtan çok memnun