Yurtiçi Kargo Siparişimi Ulaştırmadı Ulaştırmış Gibi Gösterdi

15 Ocak 2024 13:411.673
Büşra'nın Teşekkür Mesajı
Mustafa beye teşekkür ederim

Yurtiçi Kargo, 5204. Sokak No:1, 41420 Kocaeli, Çayırova, Türkiye

Geçen hafta 10.01.2024 ya da 11.01.2024 tarihinde Yurtiçi Kargo tarafından arandım. Jüpiter Danışmanlık'tan olan ajanda siparişimin bana ulaşıp ulaşmadığını sordular. Evet, ulaştığını belirttim ve T.C. kimlik numaram gibi bilgileri istediler. Kendilerine bu bilgileri ilettim. Meğer Jüpiter Danışmanlık'tan aldığım ve henüz bana ulaşmayan doğal taş günceli, bana ulaşmış olarak göstermişler. Kendilerine uzun bir açıklama yazmama rağmen hiçbir şekilde dönüş yapmadılar.

15 Ocak 2024 13:43 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

16 Ocak 2024 09:45

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize e-posta adresi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri İlişkileri

Büşra
17 Ocak 2024 08:14

Nasıl bir çözüm? İşteyim ve telefonları açamıyorum mail ile bilgilendirirseniz sevinirim

Büşra
12 Mart 2024 16:18

Mustafa beye teşekkür ederim

İstanbul Yenibosna Merkez Yurtiçi Kargo'dan 6mayıs 2024 Tarihinde

10 Mayıs 2024 17:521.692

6 Mayıs 2024 tarihinde Yurtiçi Kargo'ya tarafıma teslim edilmek üzere siparişim verildi. Gönderici tarafından sipariş nu...

İstanbul Yenibosna Merkez Yurtiçi Kargo'dan 6mayıs 2024 Tarihinde

Yurtiçi Kargo Kocaeli'de Kargo Teslimat Sorunu Ve İletişim Eksikliği

21 Şubat 2024 18:165.478

"Kargoyu teslim aldım müşteri hizmetlerinden son derece memnunum fakat şubelerin teslimat politikaları biraz daha alıcıları memnun edebilecek düzeyde geliştirilmeli. Müşteri hizmetleri ekiplerinden Pınar hanım ve Merve hanıma ilgilendikleri için çok teşekkür ederim"

Yurtiçi Kargo Adresimde Yokmuşum Gibi Değerlendirilme Ve Kargo Teslimatı Yapılmaması

30 Nisan 2024 10:04268

"Yaşadığım sıkıntıyı dile getirdim, umarım daha dikkatli olunur. Teşekkürler..."

Yurtiçi Kargo Kargo Şirketi Tarafından Kargonun Kaybedilmesi

12 Şubat 2024 10:331.207

2 Şubat 2024 Cuma günü Yurtiçi Kargo'nun Kocaeli Yahya Kaptan şubesine verd...

Tümünü Gör
Yurtiçi Kargo’da Geciken Teslimat Nedeniyle Ürün Zarar Gördü

Yurtiçi Kargo’daGeciken Teslimat Nedeniyle Ürün Zarar Gördü

Emel
Yurtiçi Kargo Ürünümü Kırık Şekilde Teslim Etti

Yurtiçi KargoÜrünümü Kırık Şekilde Teslim Etti

Melise
Yurtiçi Kargo 3 Parça Toplamda 5 Kg Olmayan Kargoyu İş Güvenliği Deyip Taşımadılar!

Yurtiçi Kargo 3Parça Toplamda 5 Kg Olmayan Kargoyu İş Güvenliği Deyip Taşımadılar!

Taha
Yurtiçi Kargo Özel Tesbih Kutularım Çöp Oldu Cam Olsa Düşünemiyorum