30 Ekim 2024 18:16648

Yurtiçi Kargo firmasında özenle paketledim, paketlenmeden önce resmi çektim, üstüne 'kırılacak eşya' yazdırdım. Alıcının eline ulaşmış, kargocu bırakıp gitmiş.

Kutu sağlam, içi kırık der alıcı, iade yaptı. Üstüne de iade kodu ile yapılan işlemde adres yanlış yazılmış. Bu şikayetimin lütfen dikkate alınmasını talep ediyorum.

17 Aralık 2024 11:47

Ürünümü alıcıya yollarken kırılacak etiketinden çata patına kadar sarıldı ve ürün müşterime kırılmış vaziyette sunuldu müşteri iade etti ve iade sırasında hepten param parça bir ürün geldi elime bana tanzim süreci başlattılar fakat olumsuz sonuçlandı sebep kolisi düzgünmüş ki koli de perişan halde geldi sizi kınıyorum beni 1 aydır uğraştırdınız

Eki aç
30 Ekim 2024 18:18 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sn. Manno A. ; Talebiniz tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak size en kısa sürede geri dönüş sağlanacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri Hizmetleri Departmanı

31 Ekim 2024 15:28

Sn. Manno B. Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup, müşterimize telefon numarası bilgisi üzerinden geri bildirim yapılmıştır. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla, Yurtiçi Kargo Servisi A.Ş. Müşteri Hizmetleri Departmanı

Banu
5 Kasım 2024 11:37

Merhaba Yurtiçi Kargo beni aradınız çözüm süreci için benden mail ile tanzim evrakı doldurmamı istediniz bende Kurtuluş şubesine gidip orada doldurup resimleri ile elden teslim ettim evrak size gelip gelmemesi hakkında bilgi ve sürecisinin nasıl ilerleyeceği hakkında bilgi rica ediyorum bana verilen numaralara kimse bakmıyor

Banu
8 Mayıs 2025 12:28

Ürünün hasarını hiçbir şekilde kabul etmeyip zararım karşılanmadı

Yurtiçi Kargo Ürünüm Verdiğim Adresten Farklı Bir Adrese Gitmiş

27 Mart 2025 14:56203

"Sorununa en kısa zamanda yardım edildi. Müşteri temsilcisi de çok yardımseverdi. Aldığım hizmetten memnun kaldım çok teşekkür ederim!"

Yurtiçi Kargo Adresi Yanlış Yapıp İade Çıkıyor

26 Nisan 2024 12:36203

Yurtiçi Kargo, arkadaşımın 'yanlışlık olmasın' diyerek ekrandan adresi gösterip yazmasına rağmen, adresin yarısını doğru...

Yurtiçi Kargo Ürünüm Kırılarak Alıcıya Ulaştı

31 Mayıs 2025 16:58507

"Teşekkür"

24 Şubat 2024 18:29149

"İlginiz ve alakanız için tuğçe hanıma çok teşekkür ediyorum çok ilgilenildi"

Yurtiçi Kargo Dikkatsizliği

Yurtiçi Kargo Kargomun Kullanılmaz Halde Gelmesi!

Yurtiçi KargoKargomun Kullanılmaz Halde Gelmesi!

Sevgi
Yurtiçi Kargo Parçalanmış Kargonun İadesi!

Yurtiçi KargoParçalanmış Kargonun İadesi!

Eraslan
Yurtiçi Kargo, Kargom Kırık Geldi Kabul Etmiyor