Caner sonuçtan çok memnun

Yurtiçi Kargo Kayıp Kargo Hakkında

03 Temmuz 2023 16:08
Caner'in Teşekkür Mesajı
“Tazmin sürecinin olumlu olmasını bekliyorum zararım çok büyük ve beni çok zor durumda bıraktı. İlginiz için teşekkürler.”

Adana Gürselpaşa şubesinden İstanbul Bahçeşehir Yurtiçi Kargo şubesine adrese teslim olarak gönderdiğim kargomu, kargo şubesi içerisinde kötü niyetli kişilere teslim ederek maddi olarak büyük bir zarara uğradım. Kamera kayıtlarından da anlaşılacağı gibi şube içerisinde dakikalarca yerde oturup bekleyen yabancı bir şahsa kargom teslim edildi. Yurtiçi Kargo müşteri hizmetlerine konu ile alakalı bilgi verildi ve tarafıma tazmin işlemlerimi başlatmam için geri dönüş yapıldı 1 ay gibi uzun bir süre geçmesine rağmen geri dönüş yapılmadı.

03 Temmuz 2023 16:24 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Caner E. Değerli Müşterimiz ; Talebiniz ilgili birimlerimiz ile paylaşılmış olup, en kısa sürede tarafınıza geri dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ

03 Temmuz 2023 16:28

Teşekkürler, Tazmin işlemi için tarafıma dönüşünüzü bekliyorum.

06 Temmuz 2023 16:00

07 Temmuz 2023 11:17

Çözüme yönelik işlemler gerçekleştirilmekte olup,müşterimize geri bildirim yapılmıştır. Saygılarımızla Yurtiçi Kargo Servisi AŞ Müşteri İlişkileri

Bayram sonuçtan hiç memnun değil

04 Aralık 2023 23:28
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 14:45
Erk sonuçtan memnun

17 Kasım 2023 17:48
"Sorunum çözüldü, ancak ilk gönderim hala kayıp, ilgilenilmesini rica ettim, arkadaşlara teşekkür ederim."
Bilal sonuçtan çok memnun

03 Mayıs 2024 10:47
"Sorunum çözüme kavuştu. İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim."

Yurtiçi Kargo Kategorileri