Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Yunus Kuyumculuk (Kartal) Yanılttı!

21 Mart 2024 13:12

Ben bir şikayette bulunmak istiyorum. 13 Mart Perşembe günü yatırım amaçlı altın almak için Kartal Cevizli mahallesinde bulunan Yunus Kuyumcu adlı bir kuyumcu ya girdim.

Orada üstüne basarak yatırım amaçlı altın almak istediğimi söyledim ve oradaki şahıs bana en karlı yatırım amaçlı bir bilezik önerdi. Bozdurduğumuzda sadece gramında 20 TL düşer dedi ben de samimiyetine güvenerek bileziği aldım. 17 Mart günü acil paraya ihtiyacımız olduğu için tekrar bileziği alıp kuyumcuya gittim bileziği bozdurmak istediğimi söyledim hatta, altın aldığım günden sonra daha da yükselmişti.

Bu şahıs bana bileziği 45 bin e bozacağını söyledi. Ben de nasıl olur daha 4 gün önce benden 47650 TL den sattınız bileziği gramında sadece 20 TL düşük bozacağınızı söylemiştiniz söyledim ama toplamından 2650 TL zararına bozuyorsunuz dedim resmen benimle alay etti.

Ben de sinirlendim altını bozdurmadan çıktım. Oradan başka kuyumculara bozdurmak için gittiğimde de o bileziğin fiyatı 44 45 bin civarındaymış bu şahıs benden 3 bin tl'ye yakın fark almıştır.

O yüzden hakkımı aramak için size başvuruyorum gereğinin yapılmasını arz ederim. Sonuna kadar bu şahıslardan şikayetçiyim. İlgilenirseniz şimdiden teşekkür ederim. Attığım fotoğraflarda isim soy isim ve telefon numaraları bulunmaktadır.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Kuyumcudan Aldığım Gram Altın Sahte Çıktı Firma Sorumluluk Kabul Etmiyor

03 Kasım 2025 21:03
Kuyumcudan Aldığım Gram Altın Sahte Çıktı Firma Sorumluluk Kabul Etmiyor

Sincan/Fatih Mehmet Akif Ersoy Caddesi Üçler Kuyumculuk

28 Aralık 2023 18:23
Gülhan sonuçtan hiç memnun değil

Ah & Met Yavuz Kuyumculuk Şikayeti

24 Ekim 2024 11:14
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Vrl Mücevherat (Ankara) Piyasa Fiyatı Üstünde Altın Satışı Ve Komisyon

13 Mayıs 2024 16:30