Fatih sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 19:34

Yui M30 Maxifry Dokunmatik Ekran 6,5 litre Smart Airfryer Yağsız Fritöz 1800W (Yui Türkiye Garantili) - Beyaz renkte olan ürünü Şubat ayında satın aldım. Ancak, kısa bir süre sonra ürünün haznesinde delinme, sap kısmında sararma ve gösterge panelinde deformasyon meydana geldi. Ürünü garanti kapsamında servise gönderdim. Hepsiburada üzerinden satış yapan firma yetkilisi beni arayarak, oluşan hasarın kullanım kaynaklı olduğunu ifade etti. Bu açıklamayla dalga geçildiğini düşünüyorum. Her gün temizlenen hazne, yağdan dolayı soyulmuş gibi gözüküyor. Bu durumun Airfryer'ın pişirme işlemi sırasında meydana geldiğini düşünüyorum ve bu sebebin mantıklı olmadığını belirtmek istiyorum. Ayrıca, müşteri hizmetleri temsilcisi, onarım için 650 TL ücret talep etti ve aksi takdirde ürünü bu şekilde geri göndereceklerini söyledi.

Semiha

Merhaba biz de aynı durumdan şikayetçiyiz kızıma kendime ve yazlığa toplam 3 tane Yui m30 fritöz aldık hepsinde aynı problem önce yiyecekleri yapıştırdı sonra haznede soyulmalar başladı. Sanırım ürünlerin hepsinde aynı problem var Yui ve Hepsiburada bu ürünlerin arkasında durmalı

Size cevap geldi mi Tüketici Hakları Derneği nden

Fatih

Evet ürünü bana geri gönderdiler Hepsiburada nın umurunda bile değil kapakta sararma var firma onu değiştireceğini söylemişti onu bile değiştirmeden göndermişler Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapın ben başvuru yaptım sonuç bekliyorum

Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Ezgi
05 Nisan 2024 13:17