İlayda sonuçtan hiç memnun değil

Yiğit Medikal Ödemesi Gereken Parayı Ödemiyor

26 Temmuz 2023 19:45

13.07.2023 tarihinde geçirdiğim ameliyattan dolayı zorunlu olarak almam gereken dizliği 'Yiğit medikal' dan almıştık. Yalnız bu dizliklerde verdiğimiz ücretin yarısını doktorun ve başhekimin verdiği belgeyle almamız gerekiyordu. Yiğit medikale belgelerle beraber gittiğimizde 'zaten para kazanmıyoruz ödeyemem 450 TL para mı (ücretin yarısı) tarzında yüksek perdeden konuşarak bizi dükkanından kovdu. Bütün mecralara şikayet etmiş bulunmaktayız.'

Yeşim

13.07.2023 tarihinde dizlik ihtiyacı ile iş yerimize hiçbir talep gelmemiştir. Bunu belgeleyebiliriz. İş yerimizde geriye dönük 30 günlük kamera kaydı yapılmaktadır. Böyle bir olayın yaşanmadığını bahsedilen günün kamera kayıtları ile ispatlayabiliriz. Aynı bölge içerisinde birkaç medikal firma var İlayda hanım bu olayı başka bir medikal firmada yaşayıp dalgınlıkla yorumu bize yazmış olabilir mi? Eğer İlayda hanım gerçekten Yiğit Medikal'den böyle bir alım yaptıysa elinde mutlaka faturası veya satış fişi vardır. Lütfen bunu ibraz etsin.

Yeşim

İlayda hanım tekrar merhaba, Biz İstanbul Kadıköy ilçesinde Kozyatağı mahallesinde faaliyet veren bir firmayız. Sanırım bir yanlışlık yaptınız yerimiz Safranbolu'da değil. Yaşadığınız olaya üzüldüm. Özellikle de adı Yiğit medikal olan bir firmanın size bu olumsuzluğu yaşatmasına da çok üzüldüm. Ancak siz bu yorumu yanlış Yiğit Medikal'e yazarak hiçbir hatamız yokken bizi de karalamış oldunuz bu beni çok üzdü. Şikayetinizi düzeltip doğru adres için yaparsanız memnun olurum. Ayrıca Şikayetvar sitesi bu şikayetleri biraz araştırıp yayımlarsa çok memnun olurum. Firmaların ticari kariyerini karalamak bu kadar ucuz olmamalı.

İlayda
İlayda

Merhaba hayır Yiğit medikal olduğundan eminim ayrıca elimde fişte bulunuyor Safranbolu da ki şube değil misiniz?

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2025 13:29
İade Edilmeyen Medikal Ürün Sorunu
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2023 17:10