YEPAŞ (Yeşilırmak Elektrik Perakende) Elektrik Aboneliği Sorunu Ve Hizmet Eksikliği

18 Temmuz 2024 22:21

Salı günü Çorum YEPAŞ'ta elektrik aboneliği yaptırdım. Elektriğimin 24 saat içinde açılacağını söylediler ama elektrik mühürlü apartmana tesadüfen başka birinin elektriğini açmak için gelen YEPAŞ çalışanı, bizim daireyle alakalı sistemlerinde herhangi bir açma talimatı düşmediğini söyledi. YEPAŞ'ı arıyoruz, güya elektrik açık gözüküyormuş. Sistemlerinde insanı çıldırtacaklar. Abonelik ücreti almayı biliyorsunuz, hizmet sıfır. Yarın sabah elektriği açmazsanız kendinizi Show Haber'de izlersiniz.

18 Temmuz 2024 22:21 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, şikayetiniz değerlendirmeye alınmak üzere ilgili birimimize iletilmiştir. Şikayetinize ilişkin gerekli kontroller yapılarak tarafınıza konu hakkında bilgi verilecektir. Sağlıklı günler dileriz.

19 Temmuz 2024 08:26

Değerli Müşterimiz, şikayetiniz değerlendirmeye alınmak üzere ilgili birimimize iletilmiştir. Şikayetinize ilişkin gerekli kontroller yapılarak en kısa sürede tarafınıza konu hakkında bilgi verilecektir. Sağlıklı günler dileriz.

19 Temmuz 2024 10:19

Biraz önce Çorum YEPAŞ abonelik yaptığım yere gittim durumu anlattım bana söyledikleri tanıdığınız elektrikçi varsa kendiniz açtırın şu an elektriğiniz açık gözüküyor rezillik diz boyu öğlene kadar gelmeseniz kendimiz açıçaz elektriği hizmet sıfır

19 Temmuz 2024 14:11

Değerli Müşterimiz, başvurunuzda belirtilen e-posta adresinize geri dönüş sağlanmıştır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz.

Gökhan
14 Kasım 2024 19:28
Semih sonuçtan memnun

Semih
13 Temmuz 2023 16:41

Beyzanur
24 Aralık 2023 10:54
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
01 Ağustos 2025 09:21