Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Yüzyıl Üniversitesi Gaziosmanpaşa Hastanesi Cildiye, Yanlış Tedavi Ücret İadesi

13 Eylül 2023 00:33

Bu hastanenin cildiye bölümüne gittim. Doktor --- Hanım muayene etti. Siğillerim için lazeri uygun gördü 2 seans lazer yaptı fakat siğillerim geçmedi çektiğim acıyla kaldım 5 bin tl verdim. Resmen yanıltıldım parmaklarım daha kötü oldu üstelik bin tl 'lik hap ta aldırdı. Sağlık Bakanlığı'na da şikayet edeceğim. Bilinçsizce yapılan bir işlem oldu hala canım yanıyor.

13 Eylül 2023 00:05

İstanbul Gaziosmanpaşa Medical Park cildiye bölümüne gittim. Doktor **** Hanım parmağımdaki siğil için lazer yöntemini uygun gördü fakat hiçbir faydası olmadı 2 kere yaptılar geçeceğini söylediler. Daha kötü oldu. Çektiğim acıyla kaldım üstelik 5 bin tl paramı aldılar üstüne bin TL'lik ilaç aldırdılar hiçbir faydası olmadı resmen yanıltıldım. Bu konuyu ilçe sağlığa da bildireceğim.

13 Eylül 2023 11:46 (Şikayetten 11 saat sonra)

Merhaba, Mesajınızı aldık. İş süreçlerimizi daha iyi bir noktaya getirebilmek adına paylaşmış olduklarınızı önemsiyoruz. Hasta ilişkileri departmanımız en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğini belirtmek isteriz. Anlayışınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

14 Eylül 2023 15:08

Bana yeniden lazer falan yaptırmam gerektiği söylenmedi son kontrolümde bir krem yazılıp gönderildi ve o krem daha kötü yaptı üstelik verilen hapta aksine bünyeme ağır geldi bunu da belirtmiştim. Ayrıca bana tek seansta geçecek denilmişti garanti gibi konuşuldu hiçbir değişiklik yok çektiğim acıda cabası oldu. Eğer yönteminiz etkili olsaydı 2 seansta geçerdi zaten dalga geçer gibi cidden. Ben sizden daha fazla işlem yaptırmak istemiyorum işe yaramıyor çünkü ve parmağım kötü durumda ücretimi talep ediyorum yoksa Sağlık başkanlığına kadar şikayet edeceğim bilginiz olsun

14 Eylül 2023 15:53

Bir çözüm yolu bulunamazsa avukatım aracılığıyla dava da edeceğim bilginize

11 Haziran 2024 12:54
İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi Lazer Epilasyon Yanıkları
İstanbul Aydın Üniversitesi VM Medical Park Hastanesi Lazer Epilasyon Yanıkları
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Başkent Üniversitesi Adana Hastanesi Cildiye Bölümü Doktoru Tavrı

19 Ekim 2023 09:29