Berivan sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 00:49

Merhaba, bu bir bildiri mesajıdır. Geçen yıl Mersin mağazanızdan aldığım ayakkabı kusurlu çıktı ve iade etmek istedim ancak aynı ürün mevcut değildi. Farklı ayakkabıların da numaraları yoktu. Mağaza kusurlu ürünü teslim aldı ve iade işlemleri için belge istedi. Ben Diyarbakır'da yaşayan bir depremzede olarak evimiz yıkıldı. Neyse, iade için kargo üzerinden fatura gibi belgeleri arkadaşıma yolladım ve o da mağazaya giderek işlemi yapmalarını istedi. Ancak mağazadaki çalışan işlemi gerçekleştirmedi. Hem ürünü aldınız hem de iade işlemine başlamadınız. Aradan geçen zaman içinde benim adıma dava açmışsınız ve bu durum icra ile sonuçlanmış. Öncelikle yasal haklarımı biliyorum ve ilk etapta Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım. Elimde iade alındığına dair belge bulunmaktadır. Sonrasında avukatımla birlikte size karşı dava açmayı planlıyorum. Avukatınız O*** Bey ve Mersin şubesine avukatım tüm belgeleri inceledi ve olayın lehime sonuçlanacağını belirtti. Ek olarak, sosyal medyada 670 bin takipçisi bulunan reklam sayfamda yaşadığım sorunları dile getireceğim. E-Devlet üzerinden açılan dava Mayıs 2023'te bana bildirildi ancak SMS bugün elime ulaştı. Durumun acilen ilgilenilmesini talep ediyor, aksi takdirde elimdeki belgelerle CİMER, LinkedIn, Twitter, TikTok ve Instagram hesaplarımda yaşananları paylaşacağımı belirtmek istiyorum.

01 Aralık 2023 09:43

40 dakikadır kimse açmıyor çalışan yok herhalde

04 Aralık 2023 12:45 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle yaşamış olduğunuz olumsuz deneyimden dolayı üzüntülerimizi belirtmek isteriz. Şikayetiniz ile ilgili olarak takip sürecimiz başlatılmıştır. En kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir.

04 Aralık 2023 13:50

Kimsenin umurumda değil resmen dolandırıcı bunlar THH şikayete bulundum davada açacağım iletişime geçilmez ise

04 Aralık 2023 23:18
Yeni Koza Tekstil İade Alınan Ürün İçin İcralık Oldum

Sizi şikayet ettim eğer tarafıma ulaşılmaz ise dava bile ederim

06 Aralık 2023 00:59

Koskoca enderlerde bir Allah'ın kulu yok mu bu sorunu çözebilecek kimse ilgilenmiyor bile

Önder sonuçtan çok memnun

Önder
16 Temmuz 2024 21:32
Boyner 3seferdir Gelmeyen Ürünü Ne İptal Ne De Başka Mağazadan Alma Hakkım Yok

05 Haziran 2023 15:16
Boyner / Tüketici Hakem Heyeti'ne Şikayet Hk.

İskender
22 Temmuz 2023 22:50
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
20 Ekim 2023 20:16
Boyner Mağazalarının Sorumsuz Davranışı
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Deforme Olan Ayakkabımın Değişimi Yerine Sadece İade Teklif Edildi

Volkan