Yeni Kapadokya (New Cappadocia) New Cappadocia Turizm ( Yeni Kapadokya) İlgisizliği Ve Mağduriyetimiz

26 Şubat 2024 16:46
Cansu'nun Teşekkür Mesajı
“Arayıp şikayetlerimle ilgili üzgün olduklarını belirttiler. Teşekkürler ederiz ilgileri için.”

Maalesef Instagram'dan bu acenteyi görüp tatilimizi aldık ama söylediklerinin çok azını yerine getirdiler. Bölge turu denen bir şey yok çömlek deneyimi mi yaşadık azarlandık mı belli değil paranızı ödedikten sonra kendi başınasınız. Şampanya yazmışlar hazırlığımızı yapmadık diye gerçekleştirmediler aradığımızda yardımcı olmadılar anlaşmalı oldukları oteller manzarasız balon falan görmen için erken kalkıp yol gitmen gerekiyor. Açık büfe desen çok kötü boşuna paranızla komik durumlara düşmeyin derim ben. Ayrıca diğer acentelere göre fazla para verdik üstelik...

Cansu
Cansu
26 Şubat 2024 22:19

Tahir sonuçtan hiç memnun değil

Kapadokya Turunda Amatörlük Ve Yanıltıcı Vaatlerle Hayal Kırıklığı Yaşadık

09 Mayıs 2025 10:23
Selif sonuçtan hiç memnun değil

Geziden.com Kapadokya Turu Beklentileri Karşılamadı, Organizasyon Sorunları Yaşandı

11 Mayıs 2025 18:09
gezidencom-kapadokya-turu-beklentileri-karsilamadi-organizasyon-sorunlari-yasandi-1.docx

Geziden.com Kapadokya Turu Tam Bir Hayal Kırıklığıydı

12 Mayıs 2025 13:33
Busra sonuçtan hiç memnun değil

Dreams Tur İlgisiz ,Gerçek Dışı

11 Temmuz 2023 00:23