21 Ağustos 2023 02:324.167

Yemek Sepeti express, 1. Derece aile yakınım trafikte kazası yaptığı için şehir dışına çıkmam gerekti. Fakat slotlarımı ben her pazar seviyordum düzenli olarak işim çıktığında takasa atıyordum fakat bütün bir hafta olduğu için takasa attım bazı saatlerim takas olmuş bazıları olmamış bir hafta böyle yaptım diye hesabım kalıcı olarak askıya alındı deniliyor, lütfen hesabımı acınız, keyfime gitmedim sonuçta bir mazeretim var ve çalışmamız gerek bölge şeflerime durumu ilettim fakat dönüş alamadım. Pek buradan yazmak istedim

21 Ağustos 2023 11:49 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, Deneyiminiz için üzgünüz. Size kayıtlı e-mail adresiniz üzerinden dönüş yaptığımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, Yemeksepeti Kullanıcı İlişkileri

Yorumlar(7)

26 Ekim 2024 03:49

Merhaba Yemeksepeti express kuryesi olarak çalışıyordum fakat anlamsız askıya alınma sorunu yaşadım aynı gün aynı saat aynı saniyede bir gün askıya alındı yazım yine aynı gün saat ve saniyede kalıcı olarak alındı diyor ikisini aynı anda yapamazsınız derhal açılmasını talep ediyorum bir günlük süreyi kalıcı yapamazsınız aksi takdirde gerekli yasal süreçleri başlatacağım burda haksızlık var ekran görüntüsünü de paylaştım aynı anda iki kez askıya alınamaz bu kabul edilecek bir durum değil karşımızda muhatabımızda yok

8 Nisan 2024 14:42

Reis bende aynı durumu yaşıyorum şu an hesap acildimi senin daha sonra

10 Şubat 2024 18:20

1845493 Fatih Özkan Meriç [email protected] Yemeksepetiexpress kuryesiyim. Bugün (09.02.2024) çalışıyor iken saat 17:15 de sistemden atıldım ve kalıcı olarak hesabım askıya alındı. Normalde öğretmenim atanma problemlerinden ötürü firmanıza başvurdum ve işe başladım. Park timedan yavaş yavaş tam zamanlı çalışmaya dönüyordum İşte yeni sayılırım Hesabım ortalama 10 dakika geç kalmalardan dolayı askıya alındı. Bu durumun böyle bir şeye neden olacağını asla tahmin etmedim. Lütfen hesabımın tekrar açılma konusunda yardımcı olun. İnanın bazen bildirim geliyordu ama geç kalım süreleri düşük olduğu için hiç tahmin etmedim bu durumu. Yardımlarınızı bekliyorum.

28 Aralık 2023 01:06

Yemek Sepeti Express kuryesiyim yanlış slot seçimi yaptım fakat hemen takasa atım ve alınmadı sistem beni ıotomatiken çalışmaya sokmuş bu durumu bölge yöneticileri ile paylaştım sürücü ekibine bağlandım mesaj mı iletim fakat sistem beni 2 gün askıya almış sorunu giderilmesini talep ediyorum lütfen yardımcı olun

1 Ekim 2023 10:27

Dostum sonuç ne oldu?

19 Eylül 2023 17:14

Nasıl bir dönüş yaptılar dostum

İndirim Kodu Kullanılan Siparişlerin Açıklamasız İptali

23 Mayıs 21:3838

Yemeksepeti Market üzerinden bugün, son 1–2 saat içinde Tekirdağ Süleymanpaşa bölgesinden birkaç kez market siparişi ver...

1 Destek

Ödeme Reddi Ve Yardımsız Müşteri Desteği

Yemeksepeti Market üzerinden bugün birçok farklı ürünü sepetime ekleyerek alışveriş yapmak istedim ancak hiçbir şekilde ...

Tümünü Gör

Hatice
Yemeksepeti Market Sipariş Süreci

YemeksepetiMarket Sipariş Süreci

Kader
Yemeksepeti Market 1 Kilo Köfte Sipariş Ettim Bana Yarım Kilo Kuzu Külbastı Geldi!

YemeksepetiMarket 1 Kilo Köfte Sipariş Ettim Bana Yarım Kilo Kuzu Külbastı Geldi!

Emine
Yemeksepeti Market Ürünler Hasarlı Ve Müşteri Temsilcisine Ulaşılmıyor!

YemeksepetiMarket Ürünler Hasarlı Ve Müşteri Temsilcisine Ulaşılmıyor!

Irmak