Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Haksız Kaçak Elektrik Suçlaması Ve Yüksek Ceza

24 Aralık 2024 23:58

Sıfır bir binaya taşındım. 19 Aralık tarihinde elektrik aboneliği başvurusunda bulundum. 23 Aralık'ta aboneliğim aktif hale geldi. 24 Aralık 23.00 da kaçak elektrik kullandığıma dair 20bin tl tutarında bir kaçak kullanım bedeliyle karşılaştım. Böyle bir saçmalık görmedim. Hayatım boyunca. Konunun düzeltilmesini talep ediyorum.

30 Aralık 2024 14:31

Samsun YEDAŞ, tarafıma herhangi bir kaçak elektrik kullanmadığım halde kaçak elektrik kullandığıma dair 20.218TL lik bir ödeme çıkardı. Borcun neye dair çıkardıklarına hiçbir fikrim yok. Abonelik başvurusunu 19 Aralık'ta yaptım. 23 Aralık'ta aboneliğim aktif hale geldi. 24 ünde ise tarafıma böyle bir mesaj iletildi. Madem kaçak elektrik kullanıyorum tarafıma neden belge vs. Hiçbir şey belirtmek durumunda kalmadınız. Konuyu CİMER'e yazdım cevap bekliyorum. (Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na) Konunun acilen düzeltilmesini talep ediyorum. En son çare olarak Tüketici Mahkemesi'ne başvuruda bulunacağımı bildirmek isterim. Bir haftadır etmiş olduğum şikayet numarasının hala sonuçlandırılmasını bekliyorum.

1735558270177.img-20241227-162812.jpg
25 Aralık 2024 08:41

Ve kaçak kullanım olduğuna dair herhangi bir tebligat almadım, tarafıma herhangi bir geri dönüş de yapılmadı. Eğer konu düzeltilmezse Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. İnsanları bu duruma düşürmek hiç doğru değil.

26 Aralık 2024 09:28

Hala tarafıma herhangi bir geri dönüş yapılmadı...

27 Aralık 2024 16:28
haksiz-kacak-elektrik-suclamasi-ve-yuksek-ceza-1.jpg

Sıfır bir binaya taşındım. 19 Aralık tarihinde elektrik aboneliği başvurusunda bulundum. 23 Aralık'ta aboneliğim aktif hale geldi. 24 Aralık 23.00 da kaçak elektrik kullandığıma dair 20bin tl tutarında bir kaçak kullanım bedeliyle karşılaştım. Geri dönüş yapacaklarını belirttiler. 2-3 günden beri bekliyorum. Ne arayan var ne soran böyle saçma bir süreç mi olur? Eğer gerçekten konu hala sonuca ulaşmazsa Tüketici Mahkemesi'ne başvuruda bulunacağım. 3-4 günden beri bekliyorum. Neyin beklemesi bu hala anlamış değilim.

Rabia
08 Nisan 2025 01:29
Nurevşan sonuçtan hiç memnun değil

Ödediğim Elektrik Aboneliği Uzun Süredir Açılmıyor, Hizmet Alamıyorum

Nurevşan
12 Ekim 2025 15:58
Eren sonucu yetersiz buldu

01 Ağustos 2024 17:17
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

YEDAŞ'ın Haksız Kaçak Elektrik Cezası

06 Nisan 2025 16:37
Tunahan sonuçtan çok memnun

Tunahan
04 Nisan 2024 14:53
"İlgi ve alaka için teşekkür ediyorum"