Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Yatsan Yatakta Sürekli Çökme Sorunu Ve Yetersiz Destek

20 Ekim 2024 13:56

20.05.2021 tarihinde Yatsan Switzerland Premium Plus yatak aldım. 3-4 ayda bir yönünü değiştirerek kullanmaya dikkat ettim. Ancak buna rağmen yatağın orta kısmında çökme problemi ile karşılaştım. Nisan 2023 tarihinde servis talebinde bulundum. 11.05.23 tarihinde Yatsan yetkilileri gelerek yatağı fabrikada incelemek üzere götüreceklerini söylediler. 18.08.23 tarihinde yedek yatak getirilerek çöken yatak incelemeye götürüldü. 30.08.23 tarihinde yatağın yenisi ile değiştirildiği belirtilerek yeni yatak getirildi. Yeni gelen yatağın daha 1 senesi dolmadan önceki yataktan daha çok çökme oluştu. Sırt ağrısından uyuyamaz oldum. Kaliteli olduğunu düşünerek muadillerine göre daha fazla ödeme yaparak almış olduğumuz yatağın bu kadar kalitesiz çıkmasını anlamış değilim. Yatağı almış olduğumuz bayi yardımcı olmuyor. Tekrardan incelenmesini ve farklı bir model ile değiştirilmesini talep ediyorum.

22 Ekim 2024 09:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimize dair geri bildirimleriniz, kendimizi geliştirme fırsatı olarak değerlendirilmektedir. İletmiş olduğunuz konu titizlikle incelenecek olup, en kısa sürede size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Yatsan Müşteri İlişkileri

17 Ocak 11:15

Yatsan hiçbir şekilde yardımcı olmadı. Hatta 5 yıl garantili olarak sattıkları yatağa yıl dolmamasına rağmen destek vermediler. Tercih edeceklerin bilgisine. Hakkımı helal etmiyorum.

Derya
Derya

Switzerlandta 4 model var aldığınız bambu pedli olan Premium plusmiydi. Sert kategoride. Bende onu düşünüyorum eğer bu problem yaşandıysa bu yatakta vazgeçeyim

Ayşe

Merhaba, Premium Plus modelini almıştık. 2-3 gün içerisinde servis personeli geldi. Yatağı incelediler. Geri dönüş yapmalarını bekliyorum.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Yatsan Yatak Çökme Sorunu

30 Temmuz 2024 15:35

Yatsan, Bir Daha Mı Asla!

Dinçer
30 Eylül 2024 13:14
Melike sonuçtan hiç memnun değil

Yatsan Yatakta Çökme Ve Ağrı Sorunu

Melike