26 Eylül 2024 19:15

Yatsan'dan aldığımız serta marka yatak tarafımıza kirli, lekelenmiş ve kullanılmış bir yatak olarak iletildi. Şikayet bildirmemize rağmen bizi günlerdir oyalıyorlar ve parasını ödediğimiz halde yatakta yatamıyoruz. Para iadesi istiyoruz. Hiçbir şekilde geri dönüş yapılmıyor ve her aradığımızda teknik ekip sizi arayacak diye bizi oyalıyorlar. Yaşadığımız mağduriyet giderilmiyor. Her yere şikayet edeceğim, gerekirse dava açacağım. Parasını ödediğim halde yatağı kullanamıyorum.

Ebru
Ebru
27 Eylül 2024 10:07

Bugün teknik inceleme sonuncu yataktaki lekelerin bazadan kaynaklı olduğunu ve dosyayı kapattıklarını söylediler. İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz dediler. Karyolanın leke bırakmayacak bir materyal olduğunu gelip kendileri de görmelerine rağmen verdikleri bu cevap, resmen olayı kapatmak için bize suç attıklarını gösteriyor. Yatak resmen çamurlu su çekmiş. Bunun başka açıklaması yok. Karyolayı aldığımız şirketle bunu kanıtlarım.

27 Eylül 2024 14:02 (Şikayetten 18 saat sonra)

Merhaba, Ürün ve hizmetlerimize dair geri bildirimleriniz, kendimizi geliştirme fırsatı olarak değerlendirilmektedir. İletmiş olduğunuz konu titizlikle incelenecek olup, en kısa sürede size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Yatsan Müşteri İlişkileri

Kalitesiz Yatak Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Deneyimi

Ömer
27 Aralık 2024 13:34

Reyhan
27 Ekim 2023 03:51
Ezel sonuçtan hiç memnun değil

18 Ekim 2023 12:06

Nalan