Belma sonuçtan memnun

Yargıcı Hediye Paketimizde Hayal Kırıklığı

28 Aralık 2023 10:21
Belma'nın Teşekkür Mesajı
“Hızlı ve yapıcı geri dönüş için teşekkür ederim. Çalışanlar ile ilgili işten çıkarma ya da maaş kesme gibi bir ceza uygulanmasını istemem. Naçizane tavsiyem, belli bir çalışan şahsa yönelik değil, genel bir uyarı yeterli olabilir. Müşteriler ile biraz daha doğal, içten, yardımcı davranılsa, güler yüzlü olunsa hepimiz mutlu oluruz. Kolay gelsin. Tekrar teşekkür ederim ilginize.”

Birkaç gün önce Cepa Yargıcı'dan atkı aldım. İlgilenen çalışan kızımız zoraki ilgileniyordu. Kasada da atkıyı çok özensiz katladı. Hediye olduğunu, biraz daha dikkatli katlamasını söyleyince siz evde katlayıp kendiniz paketi kapatın dedi. Problem yaşamamak için tamam dedim. Ama hediye paketinin ağzında delikler ve ucu kapalı kurdela vardı. Paketi evde nasıl kapatacağımızı sordum. Aceleyle tarif etmeye çalıştı ama anlamak mümkün değil. Sorulan sorulara baştan savma cevap veriyordu. Uzatmadım. Paramı ödeyip çıktım. Evimizde hiç kimse paketi kapamadı, bantladık. O kadar para verip 2 dakika ilgilenilmemek beni üzdü. Zorla çalışıyorlarsa çalışmasınlar lütfen. Biraz daha çalıştığın yere, aldığın ücrete, müşteriye saygı, samimi ilgi, özen lütfen.

28 Aralık 2023 10:36 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Sayın Belma D.; Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı çok üzgünüz. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla Yargıcı

Belma

Nilüfer sonuçtan memnun değil

Nilüfer
21 Şubat 2024 13:33
Yargıcı'dan Zımba Telli Deri Çanta Koleksiyonu.
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 16:17