Mete sonuçtan çok memnun

Arcadium Yargıcı Ürün Şikayetini Ciddiye Alıp Yardımcı Olmuyor.

20 Ağustos 2024 11:57
Mete'nin Teşekkür Mesajı
“Değişim şansı verildiği için teşekkürler. Fakat süreci takibi bıraktığım için değişim süresini kaçırdım. Fişimi de kaybettim maalesef.”

Mayıs ayında Yargıcı (Arcadium AVM) dan bir çift ayakkabı aldım. Ayakkabı 3600 TL den 2600 TL'ye indirime girmişti. Ayakkabıyı aldım ve 2 kere giydim. Giydiğimde uzun yol bile yürümememe rağmen üstündeki kumaş kısım esnedi ve ayağım sağa sola kaymaya başladı. Burkulma riski yaşayınca alıp fişimle beraber Yargıcı mağazasına geri götürüp şikayetimi dile getirdim ve bu şikayetim kaydedildi. İlgileneceklerini söyleyip sonucun bana tel numarama bildirileceğini söylediler. 1 aya yakın beklettiler. Bu arada bir kez tel ile, bir kez de bizzat mağazaya giderek akıbetini öğrenmeye çalıştım ama bilgi olmadığını söylediler. Ağustos ayında tekrar gidip sorduğumda ayakkabıları verip iade isteğimin firmaca geri çevrildiğini söylediler. Uzun bir zaman durumu çözemediler ve bilgi de vermediler. O fiyatı hak etmeyen bir kalitedeki ayakkabı şu an elimde ve burkulma tehlikesini tekrar yaşamamak için kullanamıyorum.
Firmanın müşteriyi ciddiye almama durumuyla ilgili desteğinizi rica ediyorum.

20 Ağustos 2024 15:15 (Şikayetten 3 saat sonra)

Sayın Mete A.; Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı çok üzgünüz. Geri bildiriminiz yetkili birimlere iletilmiştir. Saygılarımızla Yargıcı

22 Ağustos 2024 01:00

Merhaba Yargıcı mağazası ve yetkilisi üzgün olmanız yetmiyor, bu fiyata bu kalite bir ürün koymanız çok üzücü. Markanıza güvenerek aldığım bu ürünü 2 kez giymeme (az bir yürüme ile) rağmen ki ayağım taraklı değildir ve oldukça dikkatli kullanmış olmama rağmen bu şekilde üst dokusunun açılması ve burkulma tehlikesi oluşturması çok üzücü. Ürününüzü tekrar incelemenizi ve İade talebimi tekrar değerlendirmenizi istiyorum.

23 Ağustos 2024 10:38

Sayın Mete A.; Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı çok üzgünüz. En kısa sürede dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla Yargıcı

28 Ağustos 2024 15:08

Sayın Mete A.; Öncelikle yaşadığınız olumsuz deneyimden dolayı çok üzgünüz. Müşteri memnuniyeti adına söz konusu ürününüzü, satın almış olduğunuz mağazamızda değişimini gerçekleştirebilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla Yargıcı

09 Aralık 2024 21:27

Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2024 16:17
Ridvan sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2025 11:12

Gülten
10 Mayıs 2024 18:00
Yargıcı Da Aldığım Elbise Bence Kumaş Dokuma Hatası Var
Bilgehan sonuçtan hiç memnun değil

Bilgehan
18 Ekim 2023 15:27