Yalova Thermal Palace Devremülk Aidat Yükü Ve Satış Baskısı

12 Ocak 2024 22:13

10 yıl önce Yalova'dan devremülk aldım. Ancak şimdiye kadar bir kez kullanmama rağmen her yıl fahiş aidatları ödemek zorunda kaldım. Yönetimin hiçbir toplantısına çağrılmadım, katılmadım; ama aidat zamanı gelince aramalarını unutmadılar. Yönetimde neler oluyor, ne dolaplar dönüyor, haberim yok. Bir yılda 52 hafta olmasına rağmen tapuda benim daireyi 104 kişiye satmışlar. Bu nasıl oluyor anlamadım. Ama bu durum, bir daire için 104 kişiden aidat alındığı anlamına geliyor. 980 daire olduğunu söylüyorlar. Kiralama garantisi verdikleri halde hiçbir destek sunmuyorlar. Kira sözleşmesi için beni çağırıyorlar, gittiğimde yeni bir yer satmaya çalışıyorlar. 10 yıldır benim haftamı (10-17 Ağustos) ne yapıyorlar bilmiyorum. Mutlaka birilerine veriyorlardır ama bana bilgi verilmiyor. Devremülkü yatırım için aldık ama şimdiye kadar sadece aidat ödemekten başka bir faydasını görmedik. En azından kullanmadığım yılların aidatını almayabilirlerdi. Ayrıca devremülkümü satmak isteyip istemediğimi sürekli soran firmalar var. Bugün Ümraniye'den bir firma aradı, Yalova'daki devremülkümün tapusu kat irtifaklı olduğu ve satış bölümü olmadığından, satmak için başka bir devremülkü 52 bin liraya almam gerektiğini söylediler. 15 gün sonra bu devremülkü 1 milyon 200 bin liraya satma sözü verdiler. Tabii ki kabul etmedim. Devremülk mağduru birçok kişi olduğunu biliyorum. Birlikte hareket edelim, 'Devremülk Mağdurları' diye bir grup kuralım. İyi bir avukat tutalım, tecrübelerimizi paylaşalım, bir şeyler yapalım. Yetkilileri göreve çağıralım, yeni mağduriyetleri önleyelim. Bu devremülk aidatı vurgunundan ve sürekli bizi arayıp rahatsız eden firmalardan kurtulalım inşallah.

Yorumlar (5)

Zilola

Merhaba arkadaşlar! Ben daha 1 yıl öncesinden bu teklifte bulunuyorum. Toplanalım, toplu şikayet lerde bulunalım. Bakın bu olay 2 sene önce Atv kanal haberlerde bile çıkmıştı. Yüzlerce insen Yalova termal Palace onunda toplanmış TV gazeteciler haberleri yayımladı. Ama ne yazık ki bu Royal Doğa insanların hayalleri ile oynadığı yetmez hayatlarımız zehir etmeye devam ediyor. Bir grup oluşturalım WhatsApp veya sosyal medya üzerinden. Bıktırdı bu mesajlar tehditler. Bu kadar şikayet var neden kimse ilgilenmiyor?

Su Acar
Su Acar
Benzer Şikayeti Var

Ne yapacaksak bir an önce birleşip yapmak gerekiyor. Aynı dönem almışız devremulkü. Birlikte hareket etmediğimiz için burda yazıp yazıp duruyoruz. Dönüş yok ilgilenen yok. Telegram / tiviter (X) bir grup açsak iyi olacak. ([email protected])

Size de email attım

Selma
Selma
Benzer Şikayeti Var

Bende aynı şekilde katılıyorum fahiş fiyat aidatlar ve otelde devre mülkümü kullanacağım zamanda bir de yemek ücreti mecburi edildi gerçekten çok pişmanım aldığıma öncelikle alırken görseniz adlandıra pulandıra göz boyayıp aldırıp sorduğumuz her soruda evet dendi sonrası inanın bize söylenen hiçbir şey olmadı mağduriyetten başka size gelmediğinizde kiralarız dendiği halde benim 5 yılım yandı ben devremülkümü bir hafta kullanıyorsam tabii ki de yılardır aldığım devremülkümü sadece 1 kere kullandım Yalova termal benim devre mülkü 12 ay boyunca kendine kiralıyor ve bu aidatları ve yemek ücretini mecburi kılması beni nefret ettirdi devre mülk dedidigin açık büfesi olan 24 saat hizmet veren ücreti olmayan diye biliyorum daha önce gittiğim devre mülk böyle gerçekten hakkımızı savunacak bir avukata ihtiyacımız var

Geçmiş olsun Ali bey. Allah hepimizi kurtarsın mail adresi paylaşabilir misiniz?

Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Yalova Thermal Palace Almadığım Hizmetin Ödemesi İsteniyor!

29 Ocak 2025 22:57
Bedirhan sonuçtan hiç memnun değil

Yalova Thermal Palace İletişim Bilgileri

05 Temmuz 2023 15:39