Yalova Belediyesi Hayvan Barınağı İlgisiz Veterinerler

03 Şubat 2024 00:53

Geçen haftalarda mahallemizde çok sevdiğimiz ve göz bebeğimiz olan sokak kedimizi bir hastalığı nedeniyle Yalova Belediyesi Hayvan Barınağı'na bırakmak zorunda kaldık. Daha sonra durumunu öğrenmek için barınağı aradığımızda, karşımızda bize yardımcı olacak kişileri bulamadık. 'Konu hakkında bilgi veremeyiz, hayvanlar hakkında bilgi veremiyoruz' diyerek telefonu kapattılar. 5-6 yıl süresince baktığımız bir hayvanın durumunu merak ediyoruz. Doğal olarak tek isteğimiz, hayvanın yaşıyor olup olmadığını veya uyutulup uyutulmadığını öğrenmek; ancak bize yardımcı olunmuyor. Üstelik hayvanı kendimiz bıraktık oraya ve iyileşirse yeniden sahipleneceğimizi belirttik, yine de ilgi gösterilmiyor. Eğer bu kurum hayvansever bir kurum olduğunu iddia ediyor ve işleri bu ise, aradığımızda ilgilenip bilgi vermekle yükümlüler. Zaten ilgilenmesek arayıp durumunu sormayız. Sadece kedimizin sağlık durumu hakkında bilgilendirilmek istiyoruz. Yalova Belediyesi'ne yakışmayan ve maalesef bu barınakta görev yapan aşırı egolu davranışlar sergileyen veterinerler var. Yalova hayvan barınağının bu tutumu kabul edilemez.

Melike sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2024 13:48
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Barınakta Kayıp Ve İhmal Edilen Yavru Kedi Mağduriyeti

29 Ekim 2025 21:36
Barınakta Kayıp Ve İhmal Edilen Yavru Kedi Mağduriyeti

Eyüp Belediyesi Hayvan Barınağı'nda Şeffaflık Ve İlgi Eksikliği Nedeniyle Kedimin Ölümü

27 Eylül 2025 22:28

31 Aralık 2023 22:02