Yakup Özsoy Kuaför Salonu Erenköy Kuaför Salonu Müşteri Deneyimi

19 Nisan 2024 17:48

Kaynaklarımı yeniletme amacıyla kendisiyle Instagram üzerinden iletişime geçtik. Tamir ve takma ücreti olarak bir miktar belirlendi. Ertesi gün saçları bıraktık ve takma işlemi için bir sonraki gün salona gittik. Belirtilen saatte orada olmamıza rağmen, suratımıza bakılmadan bir süre beklememiz söylendi. Asık bir yüz ifadesi ve samimiyetsiz bir tavırla karşılandık. Arkadaşımla birlikte gitmiştim ve bu durumdan dolayı şaşırdım. Genellikle 'Bir şey içer misiniz?', 'Beklemeniz gerekecek.' gibi ifadeler kullanılır, ancak burada böyle bir nezaketle karşılaşmadık. Neyse ki takma işlemine başladık. A** Bey yerine yanındaki başka bir çalışan işlemi yapmaya başladı ve o da oldukça ilgisiz ve plansız bir şekilde kaynaklarımı taktı. Normalde kaynak takma işlemi bittikten sonra saç eşitlenir, fakat burada böyle bir işlem yapılmadı ve bu konuda bir soru da yöneltilmedi. Ben de saçımı topladım ve kasaya doğru yöneldim. A** Bey, suratımıza bakmadan ne olduğunu sordu. Anlaştığımız adetten az takma ve tamir işlemi gerçekleştiği için ücreti yeniden hesapladık. Daha sonra ek tamir ücreti talep etti. Instagram üzerinden yaptığımız yazışmayı gösterdiğimizde, 'Çok ucuza anlaştınız, tamam ya yanlış yazılmış.' diyerek ters bir tutum sergiledi. Biz de bu durumu kabul etmeyince, hesapladığımız tutarı ödedik. A** Bey, ödemeyi saymadan aldı ve paraları kasanın olduğu masaya fırlattı. Hayatımda bu şekilde davranış sergileyen tek kuaförle karşılaştım, o da A** Bey'di. Saçın son durumu ise hiç iyi değil; kaynakların kalitesi düşük. Sürekli dökülüyor ve saçın yarısı neredeyse yok. Mahallemizde olması avantaj olarak görüp tercih etmiştik ama bir daha asla gitmeyi düşünmüyorum.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2025 20:22
Yanıltıcı Fiyatlandırma Ve Saygısız Hizmet Deneyimi
Cansel sonuçtan hiç memnun değil

Yakup Özsoy Kuaför Salonu Yanıltıcı Fiyat Ve İlgisiz Hizmetle Hayal Kırıklığı Yaşadım

30 Nisan 2025 00:27

22 Ağustos 2023 15:20