Yanıltıcı Fiyatlandırma Ve Profesyonellikten Uzak Hizmet

14 Ekim 2024 21:42

Öncelikle, kendilerince bir düzen kurarak Instagram'dan düşük fiyat verip insanları salona topluyorlar. Sonrasında salona gittiğimizde çok daha yüksek bir ücret söylüyorlar, farklı işlemlere ihtiyacınız olduğunu söyleyerek. Gelen bir kişi daha benimle aynı şeyi yaşamış. Kendi beğendiğim bir modeli gösterdim, yapacaklarını söylediler. Sonrasında saçımı o kadar koyu bir renge boyadılar ki olmayacağını zaten anlamaya başladım. Saçınıza acele acele işlemler yapılıyor. Asla profesyonel bir yer değil. Saçımı acıtıyorsunuz demek zorunda kaldım. İşlemler bitti, saçınız hazır dediklerinde şok oldum. Çünkü gösterdiğim modelle asla bir ilgisi yoktu. Kaç defa renk akıtıp tekrar cila yaptılar sayamadım. Bırakın ben çıkmak istiyorum dediğimde ısrarla birkaç işlem daha yaptılar. Söylediğim modelle alakası hala yok ama en azından dışarı çıkılabilecek duruma getirdiler. Gerçekten asla gitmem. Yorumları okusaydım zaten gitmezdim. Bir de parayı tam bir şekilde ödedim. Bir daha asla muhatap olmak istemem böyle insanlarla.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

04 Temmuz 2025 20:22

07 Aralık 2024 13:36
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

08 Ekim 2023 22:34

Glamour Hair Dresser Hayal Kırıklığı Yaratan Kuaför Deneyimi!

12 Ekim 2024 15:23

Hair Mood Gallery Hayal Kırıklığı Yaratan Kuaför Deneyimi