Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

Yağmur Süt Zeytin ve Et Ürünleri Migros'tan Satın Alınan Zeytinlerin Kalite Sorunu

01 Mart 2024 12:15

Merhabalar, Migros'tan Yağmur Zeytincilik firmasına ait 231-260 kalibre 1000 gram siyah zeytini 15 Şubat 2024 tarihinde satın aldım. Ancak ürünü açtığımda, boyutlarının kavanoz üzerinde belirtilen büyüklükte olmadığını, karışık ve farklı büyüklüklerde olduğunu fark ettim. Ayrıca zeytinler hiç olgunlaşmamış ve sertti. Bu durumu 16 Şubat 2024 tarihinde Yağmur Zeytincilik firmasına resimli ve sözlü olarak H**** Hanım'a bildirdim. Ancak bir hafta geçmesine rağmen tarafıma herhangi bir dönüş yapılmadı. İkinci kez aradığımda ise H**** Hanım, yetkili kişinin izinli olduğunu ve izinden döndüğünde konuyu ilgili kişiye ileteceğini ifade etti. Fakat 15 gün geçmesine rağmen tarafıma herhangi bir dönüş yapılmadı ve ayrıntılı bir bilgi verilmedi.

Hacer
Hacer

Merhaba Kubilay bey, öncelikle geciken yanıtımız için çok üzgün olduğumuzu ifade eder, göstermiş olduğunuz sabir ve ürünümüz ile ilgili olarak yapmış olduğunuz değerli geri bildirimler için çok teşekkür ederiz. Söz konusu ürünümüz Konfit Tip Yağlı Sele olup, İspanyol ve Yunan Tipi siyah zeytin işleme methodlari ile aynı üretim proseslerinden geçirilmiştir; Bu isleme metodunda; Zeytinler Alkali muamele ile işlem görerek tatlandırılmaktadır. Bu isleme metodunda Gemlik doğal siyah tip yağlı sele gibi zeytin baskıda fermantasyon işlemi görmemektedir. Bu nedenle ürünümüzün etli kısımlarında, yumuşak doku beklememek gerekmektedir, çünkü yapılan üretim prosesi nihai üründe yumuşak bir doku sağlamayı amaçlamamaktadır. Herhangi bir sorunuz olursa izinden döndüm mesai saatleri içerisinde tarafıma ulaşabilirsiniz. İyi günler diliyorum.

Kubilay
Kubilay

Ben bir son tüketici olarak zeytinin ne tip olduğunu nasıl üretildiğini hangi aşamalardan geçtiğini/geçmediğini bilemem. Üzerinde de bu ayrıntılar yok zaten olsa da tüketici bunlar hakkında bilgiye sahip olmak durumunda değil, ben tüketici olarak Migros kalitesine Migros un raflarında sattığı ürüne İtimat ederek ve ürünün üzerinde yazan iri boy yazısına güvenerek alışveriş yaptım, görünen o ki hata yapmışım. Yaptığınız açıklama benim aldığım ürünün kalitesinin içinden çıkanların kalibresinin gerçeği yansıtmadığı sonucunu değiştirmiyor.

Halit sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Kalibre Ve Renkte Zeytin, İade Hakkı Kullandırılmadı Mağdur Edildim

03 Kasım 2025 18:26

Eksik Ve Kalitesiz Zeytin Gönderimi, Müşteri Hizmetlerinde İlgisizlik

14 Ekim 2025 21:07
eksik-ve-kalitesiz-zeytin-gonderimi-musteri-hizmetlerinde-ilgisizlik-1.jpg
Oya sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2024 14:49