İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Xoom Training Club Yanıltıcı Kampanya Ve Kötü Müşteri Hizmetleri

Xoom Training Club Yanıltıcı Kampanya Ve Kötü Müşteri Hizmetleri
15 Eylül 2024 23:03

Instagram'da bir kampanya verdiler. Ben de tesadüfen denk geldim. 12 aylık üyelik yaptırana aylık 1.500 TL boks dersi diye bir kampanya vermişler. Neyse, kayıt oldum. Aradılar ama bir türlü işlem yapamadılar. Neymiş efendim, 12 aylığı peşin alıyorlarmış. Yani yaptıkları şey dikkat çekmek. Bir de yetmiyor, üstüne saygısızlık yapıyorlar. Ben anlamıyorum. Memleket saygısızlıkla dolmuş. Siz daha insanlara nasıl bilgi vereceğinizi, nasıl iletişim kuracağınızı bilmiyorsunuz. Ahlakı öğrenememişsiniz. İnsanlara ne öğretmeyi düşünüyorsunuz? Bu kadar saygısız olamazsınız. Gerçekten inanamıyorum, inanmak da istemiyorum.

Yıllık Üyelikte İade Ve Kullanım Zorlukları Nedeniyle Büyük Mağduriyet

09 Mayıs 2025 13:15

Fit Park Uygunsuz İşletmecilik, Müşteriye Uygunsuz Davranışlar

08 Temmuz 2023 20:23
Meryem sonuçtan çok memnun

Fit Station Sultangazi Fit. Çalışanların Tavırları (bir Kişi Hariç)

21 Ağustos 2024 22:19
"İki yönetici ile görüşmem çok güzel geçti kendilerine İlgi ve alakaları için çok teşekkür ederim bu yıldızlar size... Fakat sorunum çözüldü diyemem çünkü onların elinde olan bir şey değil ilk etap için... İnsanların değişmesi zaman alır birden kimsenin değişmesini bekleyemeyiz zamanla göreceğiz Bu zaman aralığında da devam edip etmeyeceğim belli olur çünkü ben sağlığım el verdiği sürece spor yapmaya devam edeceğim ya burda ya da başka yerde... -(Emeği geçen) kendi işi gibi davranan herkese teşekkürlerimi iletiyorum."