Elif sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Telefonun Garantide Sıvı Almamasına Rağmen Sıvı Almış Demesi

22 Ağustos 2024 16:19

Marmara Park'tan Nisan ayında almış olduğum Xiaomi Note 13 telefonumu, daha yeni 5-6 aylık olan telefonumu şarj almama ve ses gitmeme problemiyle garantiye gönderdim. Garantiden gelen cevaba göre telefonun sıvı aldığı söylenmekte. Hiçbir şekilde sıvı ile teması olmayan telefonum sıvı içerisinde gözükmektedir. Garanti kapsamına girmediği söylenmektedir. Ücret olarak 9990 TL'lik bir ücret çıkıyormuş. Telefonun şu anki ücreti zaten 12 bin TL. Garanti kapsamına hiçbir şekilde sıvı almamasına, su ile temas olmamasına rağmen bu şekilde söyleyerek resmen yeni telefon almaya yönlendiriyorlar. Bahane ile yapılan sözde bu işlemi hiçbir şekilde kabul etmiyorum. Telefonun şubeye geri gelmesini söyledim. Telefon gelir gelmez Tüketici Mahkemesi'nde hakkımı arayacağım.

27 Ağustos 2024 21:13

Telefonu bugün başka yerlere yaptırmaya götürdüğümde Xiaomi'nin daha büyük bir şoku daha ortaya çıktı. Telefonun tamir amaçlı hiçbir şekilde açılmadığı söylendi. Gerçekten şaka gibi başka teknik servise olur mu öyle şey adamlar sıvı almış diyor diyorum. Abla telefona hiçbir müdahale yapılmamış başlarından atmışlar diyor. Ve ben inanmayıp tam 10 tane teknik servise götürdüm hepsi aynı şeyi söyledi. Sırf uğraşmayıp yeni telefon almaya yönelttiniz. Telefonun sadece şarj soketinde 500 TL'lik masrafı varmış ve yaptırdım. Siz 9990 TL'lik yalanla sıvı almış diye iftira attınız. Sıfır kalite gerçekten inanamıyorum.

Ahmet
Ahmet

Aynı sorun bende de var ne olacak bu sorun

Elif

Xiomiden gerekli cevabı bekliyorum. Bakalım neler olacak.

Ter Damlasıyla Bozulan Telefon Ve Garanti Mağduriyeti

Doğukan
04 Ağustos 2025 15:15
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Hizmetinde Hayal Kırıklığı Ve Yanlış Suçlama

Hakan