21 Şubat 2024 18:45

Amazondan 01.11.2022 tarihinde Xiaomi airfry aldım. Kullanıcı hatalı sepetin altının lastiğinin yanmasından ötürü sepet cihaza oturmuyor ve çalışmıyordu. 08006212226 numaralı müşteri hizmetlerini arayıp Bursa Genpa şubesine teknik servise gönderdim. Sadece sepeti değiştirilecek veya vidadan sökülüp plastik aksam değişecekti fakat Genpa servisi parça yok diyerek 2600 TL'ye aldığım cihazı şu an 2100-2200 TL bantlarında olan cihazı 8600 TL'ye yenileyeceklerini parayı göndermem gerektiğine dair mesaj attılar. Teknik servisler en ufak parçayı bile bulundurmuyorsa neden varlar? Şu an sepetinden ötürü cihazı çöpe atmam söyleniyor. Ve geri geldiğinde yüklü miktarda kargo parasını da ödemek zorunda kalacağım. Müşteri hizmetlerine sepetini söylediğim halde parça yok demedikleri için teknik servisin bastan savma çalışmasından ötürü hem cihaz tamir olmadı hem de ekstra masraf çıkarmışlardır. Xiaomi'nin cihazının arkasında durmasını ve parçayı temin etmesini istiyorum. Afaki paralarla yedek parça ürün satmak ahlak dışıdır. Seri no: 3080200518161

Uluhan
Uluhan

Begüm
Begüm

Merhaba aynı sorun bende de var çözüm bulun dünü acaba

Merhaba maalesef

Dilan sonuçtan çok memnun

Dilan
07 Kasım 2023 15:12
"Yeni ürün gönderdiğiniz için teşekkür ederim. İçim rahat bir şekilde bu markayı kullanmaya devam edebilirim. ☺️ umarım Genpa ile de çalışmaya devam etmezsiniz, sizin için kötü reklam yapmaktadırlar."
Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Ayşegül
06 Aralık 2023 13:38