Xiaomi Robot Süpürge Servis Mağduriyeti

Meral
09 Haziran 2023 13:36

Hepsiburada üzerinden aldığım Xiaomi mi Vacuum mop 1C 2 robot süpürgem 11. Ayında haritalama yapmamaya başladı. Ben de yetkili servisle iletişime geçerek süpürgemi servise gönderdim ancak iki yıl garantisi olmasına rağmen 4500 TL’ye aldığım süpürgeye 3600 TL masraf çıkartıldı. Süpürgeyi alırken satıcının Hepsiburada olmasına özellikle dikkat ettik fakat sonucunda biz mağdur olduk. Hepsiburada gibi bilinen bir firmanın bu kadar çok satan bir ürününün Ouno isimli ve hakkında bir sürü şikayet olan bir servisle çalışması bizi ve Şikayetvar sitesi üzerinden okuduğum kadarıyla bir sürü müşterisini mağdur etmiş bulunmaktadır. Ürünü her kullanımdan sonra temizlememize rağmen filtresinin temizlenmediğini, ana kartın arızalandığını, garanti kapsamında olmadığını ve kullanıcı hatası olduğunu söylediler. Ücretli onarımı kabul etmedik ve ürünümüzün garanti kapsamında tamir edilmesini talep ettik. Ürün onarılmadan bize gönderildi. Hepsiburada'nın sorumsuzluğu sebebiyle bize başkasının ürünü gönderildiğini fark ettik. Müşteri hizmetleri bizi arayıp ürünümüzün depoda olduğunu ve yanlış ürün gönderdiklerini, gönderilen ürünün 14 gün içerisinde kargolanmasını istediler. Aynı gün içerisinde bizi başka bir Xiaomi mağduru arayarak süpürgemizin onda olduğunu, onun süpürgesinin de bizde olduğunu, iletişim numaramızı da süpürgenin içine bıraktığımız not kağıdından aldığını söyledi. Böylece Hepsiburada'nın doğru beyanda bulunmadığı kanıtlanmış oldu. Şikayetvar sitesinde benzer tarihlerde alınmış aynı marka ürünlerin benzer sebeplerle arızalandığını, garanti süresi dolmamasına rağmen ürüne yüksek miktarlarda onarım ücreti çıkarılarak bizlerin mağdur edildiğini görüyorum. Mağduriyetimin giderilmesini, ürünün garanti kapsamında onarılmasını talep ediyorum. Mağduriyetimin giderilmemesi durumunda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı belirtiyorum.

Vatan sonuçtan hiç memnun değil

Vatan
28 Eylül 2023 10:05
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Ayıplı Üründen Dolayı Yasal Hak İhlali

İlknur