Bilgi sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Resmi Note 9 Pro Mıuı 14 Sorunu

Bilgi
02 Temmuz 2023 19:26

Xiaomi Redmi Note 9 Pro telefonum var, mıuı 14 güncellemesini yaptıktan beri telefonun aklı gitti. Son kullanılanlar penceresinde uygulamalar gözükmüyor, sesi kendi kendine kısılıyor, uygulamaların verileri otomatikmen siliniyor, şarjı çok çabuk bitiyor. Parlaklığı çok az. Sesi en aza indirme rağmen çok fazla ses geliyor. Ve bu sürümün reklamsız olduğu söylenmişti benim dosyalar uygulamamda reklamlar var hala. Kontrol merkezini açtığımda arka taraf bulanık olmuyor bazen. Telefonu açınca ki uygulamaların ekrana gelme animasyonu gitti. Orijinal zil sesi, hiç değiştirmedim. Bazen yavaş bazen hızlı ötüyor. Bazen bir uygulama loading ekranında kalıyor çıkıp geri girmem gerekiyor. İkinci alana ise çok yavaş giriyor 3,4 dakika arası bir sürede. Güncellemeyi geri alabiliyorsak destek istiyorum cevaplarsanız mutlu olurum.

13 Ağustos 2023 13:11

Mıuı 14 güncellemesini yaptıktan sonra telefonun aklı gitti demiştim ya, birkaç ss biriktirdim ve şimdi buraya atıyorum buna bakarak geri dönüş yapmanızı rica ederim. Daha da fazla hatalar olursa ki muhakkak gene oldu ama ss yakalama zamanım olmadı..

Ek
Ek
Bilgi
24 Eylül 2023 14:01
Xiaomi Resmi Note 9 Pro Mıuı 14 Sorunu

Gitgide batmaya devam ediyor, son kullanılanlarda tümünü sil görevi gören tuş yok oldu şimdi de Allah ıslah etsin sizi bir daha Xiaomi kullanmam.

Metin

Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayıp, mıuı 14'e yükseltin, o zaman o saydığınız sorunlar yok oluyor

Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Çağrı
05 Eylül 2023 22:33