Xiaomi Redmi Watch 3 Akıllı Saat Bağlantı Sorunu

07 Ağustos 2023 12:18

Apple kullanıcısıyım. Trendyol üzerinden Redmi watch 3 saat aldım. Tam bir gün boyunca bluetooth sıkıntısını anlamaya çalıştım. Mifit uygulamasından bağlantısını kurdum sorun yok fakat arayanların isimleri çıkmıyordu. Mifit uygulamasını kapattığım anda bağlantı kopuyor. Bildirimleri almaya devam ediyor fakat arayan isimleri görünmüyor. Uygulamanın sürekli arka planda çalışması gerekiyor yoksa bildirimleri düzgün bir şekilde alamıyorum. Sürekli arka planda çalışması da telefonumun pil ömrünü etkiliyor. Nereye başvurduysam sorunum çözülmedi. Çünkü ürünü internetten satın almışım. Kendi siteniz ve mağazalarınız dışında satmayın o zaman!

Alp

Bende iOS kullanıyorum bana da bildirimler gelmiyor bildirimlerin açık olması halde sizde nasıl bildirimler geliyor. Bende arayan ismi çıkıyor

Abdullah

İPhone 11'de kullanıyorum mesaj bildirimi geliyor aramada ise bazı isimler çıkmıyor bende Bluetooth bağlantısı iki aynı saati gösteriyor

Burhan

Aynı sorun bende de siz bir çözüm bulabildiniz mi?

Banu

Maalesef bulamdım çünkü iOS işletim sistemiyle uyumlu değil. Mifit uygulaması arka planda düzgün çalışmıyor. Öncesinde Redmi watch 2 Lite kullanıyordum herhangi br sıkıntı yoktu.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

Redmi Watch 3 Kesinlikle İos A Uygun Değil

06 Aralık 2023 11:25

Gülten
27 Eylül 2024 01:31
Xiaomi Redmi Watch 3 Active Akıllı Saat 12 Gün Pil Ömrü Yalanı.!
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Redmi Watch 3 Active Aşırı Isınma Ve Ekran Arızası Güvenlik Riski Yaratıyor

Yunus
21 Eylül 13:32