Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Mi 11t Bulanık Kamera

Xiaomi Mi 11t Bulanık Kamera
11 Haziran 2023 16:29

Mi 11t telefonumda güncelleme sonrası kamera bulanıklaştı. 0.6 da sıkıntı yok ancak X1 ve üzeri değerlerde fotoğraf ve kamera bulanık oluyor. Güncelleme ile oluşan bu sıkıntının giderilmesini istiyorum. Xiaomi ye yazdım cevap bile almadım. Bu sıkıntıyı yaşayan birçok insan var.

profile profile profile

Yorumlar (11)

Ayşe

Çözüm bulan oldu mu acaba 11t bulanıklık durumuna. Videosu da fotoğrafı da ütü çeker gibi çekiyor. Huawei gibi telefon yok maalesef. Bunu 10 bin TL'ye anneme Huawei 3500 TL'ye aldım aynı zamanlarda. Hem daha hızlı hem de profesyonel gibi fotoğraflar çekiyor. Benim de 3 senedir kullandığım bir Huawei telefonum vardı ama ne yazık ki arabayla ezilerek gitti:( 3 senede ne şarj ne de foto kalitesi hiç düşmedi. Şarj çok az diyelim.

Aynı sorun bizde de var. Açtık kamerayı kontrol ettik kamera odaklama sorunu var yazılımsal değil donanım olarak odaklama problemi yaşıyor kamera değişecek

Ayşe

Bir de geçen Mi mağazasına girdim. İlla ki bir teknoloji uzmanları vardır diye. Adam format atacaksınız dedi hadi ya dedim 🥴 o kadar bilgi yedekle su bu. Formatla da düzeleceğini sanmam da.

Özlem

Maalesef yok çözümü. Yeni güncelleme ile sorunun giderilmesini bekliyorum şahsen. Bir daha da yanından geçmem Xiaomi nin

Sinan

Arkadaşlar fiziksel müdahale ile geçici bir çözüm buldum umarım sizde de işe yarar. Kamera açıkken ekrana elinizle birkaç kere vurduğunuzda netlemeye başlayacaktır. Bir müddet sonra tekrar eski haline dönecektir. Aynı işlemi netlik gittiğinde her defasında uygulamanız gerekiyor. Görüntü almayı gerektiren acil durumda işinize çok yarayacaktır. Ama özellikle belirtmek istiyorum bu kesinlikle geçici bir çözümdür.

Özlem

Çok teşekkür ederim. Ama bende işe yaramadı maalesef

Sinan

Tekrar eski sürümüne aldırmayı düşünüyorum. 12 version yani. Bu saatten sonra Xiaomi den hayır gelmez çünkü.

Bende de aynı problem oldu maalesef. Cihazım mi 11

Sinan

Ben eski sürüme 12 ye de aldırdım ama düzelmedi. Xiaomi Türkiye'yi arayın durumu bildirin. Benden başka şikayet olmadığı için kimseden böyle bir şikayet almadık dediler. Benim cihaz yurt dışı olduğu için destek olmak istemiyorlar her zaman ki gibi yani. Bir Apple kadar olamıyorlar. Bu sorun belli ki kronik ama herkeste yaşanan bir şey değil gibi.

Berat

Bende de aynı problem var henüz çözüm bulamadım ama eski sürüme geçilirse düzelme ihtimali yüksek denemek gerekiyor çözüm bulan olursa haber verirse çok iyi olur

Özlem

Siz bir çözüm bulabildiniz mi?

Berat sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2023 22:42
Şaban sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Mi 11t Kamera Sorunu

Şaban