Caner sonuçtan memnun

Xiaomi Mi 11 Lite Kamera Açılmama Sorunu

14 Haziran 2024 23:22

Mi 11 Lite ön kamera açılmıyor. Telefon yurt dışı değil, faturalı cihaz; kaçak değil, göçük değil. Bu nasıl kötü bir durum! Cihaz düşmedi, bir şey olmadı, herhangi bir hasarı yok, işlem görmemiş. Sabah kalktım, kameraya girince donuyordu, şimdi arka kamera hiç açılmıyor! En kısa sürede desteğinizi beklemekteyim.

Yorumlar (6)

Elif

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum şu tarihlerde. Çözüldü olarak işaretlenmiş ama nasıl çözdünüz açıklar mısınız?

Caner

Herhangi bir gelişme olursa paylaşırmısınız rica etsem benimlede malum cihazların fiyatı yüksek ne kadar kurtarsak kardır :)

Elif

Maalesef durum aynı hala çözemedim. Ben Mi 11 Lite 4.5G modelini kullanıyorum. Marka ile destek kısmından iletişime geçtim bana çözüm için birkaç öneride bulundular ama önerdikleri maddeler de sorunu çözüme ulaştıramadı. Son seçenek olarak telefonumu sıfırlamam gerekiyor ancak ondan önce orijinal bir Xiaomi teknik/yetkili servisi bulabilirsem gidip danışmayı düşünüyorum. Belki yardımcı olabilir veya bir yol gösterebilirler.

Caner

Evet 11 Lite 5g cihaz kullanıyorum, ama gene aynı problemi yaşıyorum siz düzeltebildinizmi?

Elif

Android güncellemesi mi yoksa mıuı güncellemesi mi. Ben kendi telefonumda yeni bir güncelleme göremiyorum maalesef. Hangi güncelleme sonrası oldu. Bir de bu telefonun daha fazla güncelleme almayacağını sanıyordum. Mi 11 Lite 5G modelini kullanıyor olabilir misiniz?

Caner

Merhaba elif hanım dolaylı olarak bir şey yapmadım internet üzerindeki bütün videoları uyguladım hiç biri olmadı. Netteck götürdüm bakmadılar bile kronik sorun diye. Güncellemeyle düzeldi kendi kendine.

Beste sonuçtan hiç memnun değil

Mi 11 Lite Ön Kamera Sorunu Ve Acil Çözüm Talebi

Beste