M. Umut sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Güncellemesi Sonrası Tablet Sorunları Ve Yetersiz Teknik Destek

07 Kasım 2024 17:41

Xiaomi Redmi Pad se son güncellemenizden sonra ürününüz girmiş olduğumuz şifreyi kabul etmediği gibi (power + ses ) düğmesi basılı tutarak factory reset (wipe & data ) menusu gelmemektedir. Bu yazılımsal bir sorundur ve son güncellemeden sonra tablet bunları yaşamaktadır. Bunun için teknik desteğinizi aradığımda yetkili kişileriniz beni yarım saatte başladığım noktaya getirmiş olup bir fayda sağlamamıştır. Çözümü yetkili servis para karşılığı çözeceğini bildirmiştir. Ben bu ürünü İzmit 41 burada Xiaomi yetkili servisinden alır iken ek garanti (yazılımsal her turlu sorunlar içinde ) almış olmama rağmen tekrar neden sizlere sizin hatanız için para ödemek zorundayım.
1. Ürün factory reset ekranına gelmiyor yazılımsal sorun değil mi?
2. Bana ek garanti olarak sattığınız ne işe yarıyor müşteri yanıltmaya girmiyormu?
3. Madem garantili ürüne destek veremeyeceksiniz bu ülkede ne işiniz var. Nokta
ürünümü garanti süresi içinde ne kargoyla kabul ediyorsunuz ne de çözüm bulabiliyorsunuz.?

Filiz
Filiz

Nasıl çözdünüz sorunu şu an bende böyleyim reset seçeneği çıkmıyor

M. Umut

Son güncelleme den sonra ürün factory reset işlemi yapması müşteri tarafından engellenmiş firma kabul etti tekrar tekrar garantiye gönderdim sonunda para istemekten bıktılar sanırım kendileri sıfırlayıp göndermiş saat almıştım 15 günde 4 bin liralık saat c1 modeli üst kısmından koptu bu kadar adı bir ürün görmedim şimdi onunla uğraşacağım kimse X ürün alması

Ali
Ali

Redmi pad ile aynı sorunu bende yaşıyorum. Bir çözümünü bulamadım. Sanki özellikle bu şekilde çözümsüz yapmışlar. Mi'nin herhangi bir ürününü bundan sonra asla almam.

M. Umut

Kesinlikle parayı veren düdüğü çalar zihniyeti garantili ürün olmasına rağmen kendi hatalarını müşteriye yansıtıyorlar. Bedava verseler almam bundan sonra.

Semih sonuçtan hiç memnun değil

Semih
07 Kasım 2024 18:17
Garanti Kapsamında Olmayan Tamir Ücreti Şoku
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
13 Mart 2025 11:39