Xiaomi G10 Dikey Süpürge 1 Yılda Bozuldu Media Markt Delta Servis

13 Nisan 2023 16:07

Media Markt ten aldığım Xiaomi g10 marka dikey süpürgem 1 yıl sonra arıza verdi yüksek güçte hava yolu tıkalı uyarısı veriyordu. Media Markt e götürdüm ve Delta servise ürünüm gönderildi. 20 günün sonunda bir problem olmadığı söylenerek geri gönderildi. Eve gider gitmez denedim aynı hatayı vermeye devam ediyordu ben de videosunu çekip tekrar götürdüm videosunu Media Markt e ve Delta servise yolladım. İkinci 20 günün sonunda evet problem varmış gerçekten malzeme tedariği için 15 gün daha istiyoruz dediler. Tamam dedim. Ürünün bataryası değiştirilmiş teslim aldım. Bu sefer eve götürmeden aracımda denedim ve aynı hata devam ediyordu. Serviste 55 gün bu ürüne ne yapıldığını anlamadan tekrar Media Markt e teslim ettim ve yasal hakkım olan değişim hakkımı talep ettim. İade istemediğimi zira sürüncemedeki süreç ve enflasyon değerlendirildiğinde 4 katı fiyata çıkan ürünün fatura bedelinin beni tamamen mağdur edeceğini söyledim. Firma fatura bedeli üzerinden iade edileceğini belirtti. Ben tabii ki bu art niyetli ve yetersizlik durumundan son derece irite olduğum için ürünü iade etmeyip Hakem Heyeti'ne ve bilirkişi raporu yoluna gideceğim. Bu işin peşini bırakmayacağımı ve bu 3 kurumu pişman edene kadar uğraşacağımı belirtmek isterim

Bizde aynı sıkıntı oldu 2 yıl sonra filtreleri çıkarıp hava kanallarını temizleyince düzeldi

Şule

Benim ürünümü bana geri göndermediler ve parçalayıp geri dönüşüme verdiklerini söylediler. Size de 2500 TL verebiliriz dediler.

Betül
Betül

Şule hanım süreciniz ne durumda bende 2 aydır aynı durumla karşı karşıyayım

Şule

Sürecin bitmesini bekliyorum. Ama şunu söyleyebilirim Media Markt kesinlikle yardımcı olmadı. Tüketici Hakları misli ile iade kararı vermesine rağmen yardımcı olmadı. İcra yoluna gittik ve şu anda sonuç lehime diyebilirim. Para elime geçtiğinde tekrar yorum yapacağım. Kesinlikle hukuka başvurmaktan çekinmeyin derim. Geçmiş olsun. Bu Media Markt ten son alışverişimdi.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi G10 İçin Yedek Batarya Ve Şarj Aparatı Temininde Büyük Sıkıntı

Halil
14 Eylül 2025 02:00
xiaomi-g10-icin-yedek-batarya-ve-sarj-aparati-temininde-buyuk-sikinti-1.jpg
Züleyha sonuçtan hiç memnun değil

Züleyha
27 Kasım 2025 10:32