Ozge sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Cihaz Email Sorunu

Xiaomi Cihaz Email Sorunu
28 Mayıs 2024 11:45

Redmi 10 Pro marka telefon almıştım Mi Tekira Store mağazasından. Telefonu aldığımdan beri ısınma, kamerasında dalgalanma ve kendi kendine kapanıp açılmama sorunu vardı. 2 defa aynı sorundan garantiye gitti. Son garantiye gönderdiğimde ana kart ve kamera değişti. Bana ulaşması 1 ayı buldu. Fabrikasyon hatası olan cihazın resmi kanun gereği değişmesi gerekti fakat yeni atılan IMEI (ana kart değiştiği için o da değişiyor) sisteme yeni IMEI'li olarak kayıt edilmemiş. Kullandığım telefon orijinal ama satış yapmaya kalktığımda bu sebepten satamıyorum. Aynı kamera dalgalanması devam etmekte. IMEI kaydının yapılmasını, yapılmıyorsa telefonun iadesini talep ediyorum. Telefonu ve evrakları incelemesi için tüketici heyetine başvuracağım.

30 Mayıs 2024 16:01

Kamera bu seferde bu arızayı vermeye başladı

08 Haziran 2024 17:15

Redmi 10 Pro marka telefon almıştım Mi Tekira Store mağazasından. Telefonu aldığımdan beri ısınma, kamerasında dalgalanma ve kendi kendine kapanıp açılmama sorunu vardı. 2 defa aynı sorundan garantiye gitti. Son garantiye gönderdiğimde ana kart ve kamera değişti. Bana ulaşması 1 ayı buldu. Fabrikasyon hatası olan cihazın resmi kanun gereği değişmesi gerekti fakat yeni atılan IMEI (ana kart değiştiği için o da değişiyor) sisteme yeni IMEI'li olarak kayıt edilmemiş. Kullandığım telefon orijinal ama satış yapmaya kalktığımda bu sebepten satamıyorum. Aynı kamera dalgalanması devam etmekte. Kamera uygulamasında çalışmıyor IMEI kaydının yapılmasını, ve kamera sorununun giderilmesini yapılmıyorsa telefonun iadesini talep ediyorum. Telefonu ve evrakları incelemesi için tüketici heyetine başvuracağım.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Uğur
14 Mayıs 2024 14:02
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Xiaomi Teknosa'dan Alınan Telefonun Sürekli Arızalanması

07 Ekim 2024 12:21

Garanti Sonrası IMEI Sorunu Ve Güvenlik Endişesi

05 Kasım 2024 13:56
Mehtap sonuçtan hiç memnun değil

Mehtap
30 Ağustos 2023 15:23
Xiaomi Redmi Telefon Arızası
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
19 Nisan 2024 23:14