Xiaomi Akıllı Saat Piksel Sorunu

Xiaomi Akıllı Saat Piksel Sorunu
Nebahat
05 Ağustos 2023 13:17

31.12.2022 tarihinde Trendyol satış kanalından NEA2022000008279 fatura bilgileri ile doğruladığım Xiaomi Marka Mi Watch Lite (Black) model akıllı saat satın aldım. Saatimin ekranında ölü piksel tespit etmiş bulunmaktayım. Saatimde bulunan bu sorunun 2 yıl garanti kapsamında yetkili servis tarafından giderilmesini, giderilmesi mümkün değil ise saatin değişimini talep ettim saatimi sıfırlayıp Ouno Service gönderim sağladım fakat saatimde piksel kaybı olmasına rağmen herhangi bir işlem yapılmamış ki saat te piksel kaybı mevcuttur fakat derin çizik yoktur. Ouno Servisine saatim gittiği günden beri hiç ulaşım sağlayamadım. Saat orada iken bilgilendirilmesi yapılıp sonuçta saatin garantisi devam etmekte saati alalı 6 ay olmuş sen bu cihaza 2 yıl garanti veriyorsun herhangi bir işlem yapmadan ve bilgi vermeden saati geri gönderiyorsun. Mümkün mertebede Xiaomi de sattığı ürünlerin arkasında durması gerektiğini yetkili alt satıcıların çalıştıkları servisler ile birlikte iletişim halinde olması gerektiği düşünüyorum.

xiaomi-akilli-saat-piksel-sorunu-1.pdf

Yetkili Servisten Yetersiz Destek: Xiaomi Mi Watch Lite Şifre Problemi Çözülemiyor

Yıldız
17 Eylül 2025 14:35
yetkili-servisten-yetersiz-destek-xiaomi-mi-watch-lite-sifre-problemi-cozulemiyor-3.pdf
yetkili-servisten-yetersiz-destek-xiaomi-mi-watch-lite-sifre-problemi-cozulemiyor-2.pdf
yetkili-servisten-yetersiz-destek-xiaomi-mi-watch-lite-sifre-problemi-cozulemiyor-1.pdf

Engin
14 Ocak 2025 17:08
M. Sencar sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Çizik Engeli: Batarya Sorunu Çözülmüyor

M. Sencar