Güler sonuçtan çok memnun

Redmi Buds 6 Active Sol Kulaklık Sorunu Ve Mağaza İlgisizliği

Redmi Buds 6 Active Sol Kulaklık Sorunu Ve Mağaza İlgisizliği
22 Aralık 2024 23:23
Güler'in Teşekkür Mesajı
“Ücret iadesi sağlandı teşekkürler”

Bugün saat 14.10 da Acıbadem Tepe Nautilus mı Mağazasından Redmi Buds 6 Active kulaklık aldım. Hemen denemek istedim. Sol taraf çalışmıyordu. Görevli bazen şarj olmadığı için şarj etmek istedi ve o sırada sol taraf çalışır gibi oldu. Dükkandan çıktım. İşim vardı dönüşte bir dakika içinde sol taraf kulaklık yeninde çalışmayınca yolumun üzeri diye mağazaya tekrar gittim. Saat 19:30 civarı idi. Yarım saat şarj etmeleri gerektiğini söyledi. Avm de vakit geçirmemi söyledi. E**** Hanım. Geri döndüğümde E**** Hanım yoktu, ilk satan kadın eleman ve beyaz gömlekli daha yetkili görünümlü bir bey vardı. Bana soldan ses geliyor ama garip garip açıklamada bulundular. Ben de eve geldim. O sırada ses geldi çünkü sadece 1.5 - 2 dakika ses geliyor soldan. Sonra asla sol taraftan ses çıkmıyor.

Kutuyu açtım içinde çıkan kullanma kılavuzunda aplikasyon adresi vardı. Uygulamayı telefonuma yükledim ve sol tarafın bilgisayarımda deneyerek asla şarj olmadığını gördüm.

Acaba bunu satan üç farklı mağaza görevlisi kullanma kılavuzunda yazan bu uygulamadan haberdar değil mi? Benim iki kere AVM de dolanın şarj edelim diyerek bir saatime mal olan bu gereksiz tavır içine girdiler. Sonuçta bana sol taraf çalışıyor ama bakın diyerek elime tutuşturdukları kulaklığın evet sol tarafı çalışıyor ama 1.5 dakika süreyle :-) ) )

Mağaza satıcılarının en azından kullanım kılavuzunu bilmeleri gerektiğini düşünüyorum. Eğer bu aplikasyonu kullansaydık sol tarafın şarjının % 10 dan fazla şarj etmediğini görecektik. Muhtemelen bir sebeple sol taraf şarj olmuyor. Tekrar başkasına yaşatmamaları için bu üç mağaza çalışanından ve ivedilikle çalışan ürünle değiştirmeleri için şikayetçiyim. Şikayet görselinde bir saat bilgisayarımda tuttuğum ve asla şarj olmayan sol kulaklık fotoğrafı bulunmaktadır.

29 Aralık 2024 10:46

Ürünü aldılar ücret iadesi için ellerinde form yok alındığına dair belge yok wa hattına IBAN gönderdim üç gün içinde en geç cuma yatacak dendi iade gerçekleşmedi. Acıbadem Tepe Nautulis mı Store dan ürün almak pişmanlık

02 Ocak 2025 08:01

Ücret iadesi sağlandı teşekkürler

Doğukan
Doğukan

Acaba bir çözüm bulabildiniz mi? Çok benzer bir sorunu ben de yaşıyorum aynı model kulaklıkta sol kulaklık çok hızlı bir şekilde şarj oluyor, şarj tüketiyor ve hızla %10 a düşüyor. Şarjını tamamen tüketip yeniden şarj etmeyi düşünüyorum ama çözümünü bulduysanız öğrenmek isterim

Güler

Evet ürün hatalı, sol kulaklık ünitesinde veya şarjında sorun vardı, indirdiğim uygulamada sorun olduğu görünüyordu, ben hiç kullanmadım ücret iadesi oldu. İki yıl garantili bence teknik servise gönderip sorunu tespit edip size yeni ürün vermeleri gerekir. Kolay gelsim şimdiden.

Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

Sevgi
03 Ekim 2023 14:48

Furkan
04 Aralık 2023 17:26
Remzi sonuçtan hiç memnun değil

Remzi
24 Mart 2025 02:54