Xiaomi Yetkili Servis (Evofone) Petkit Fresh Element 3

13 Kasım 2023 16:25936

Teknik servisinize 23.10  de gönderdiğim Petkit Fresh Element 3 otomatik evcil hayvan mama dağıtıcı 11.11.2023 itibariyle tarafıma teslim edildi. Yapılan işlemlerde, herhangi bir sorun bulunamadığı ve cihazın düzgün çalıştığı yazılmış.

Şu an kutuyu açtım, cihazı tekrar çalıştırmak için kurulumunu yaptım ancak cihazın aynı sıkıntılı süreci devam ediyor. Ben açıklayıcı olsun diye sorunun görselleri dahil service yarım sayfa açıklayıcı detaylı not gönderdim. Gönderdiğimdeki sorun sadece şuydu; cihaz sadece Petkit uygulaması üzerinden kontrol ediliyor.

Evcil hayvanınıza günde kaç kere ve ne kadar gramajda mama vereceğini siz planlıyorsunuz ve bu plana göre çalışıyor. Uygulama güncelleme almadı ve 11 aydır sorunsuz kullanıyordum.

Ayrıca kediniz ne zaman gelip mama yerse ve ne kadar tüketirse size bunu saat ve gramaj olarak bildirim olarak gönderiyor ve uygulama üzerinde günlük kayıt olarak tutuyor.

Benim belirttiğim sorunum şuydu; kedim mama yemek için geldiğinde hem sensörleri hayvanı algılamıyor hem de yediği mamayı algılamıyor. Konu ile ilgili sizden tekrar bir geri dönüş bekliyorum.

25 Kasım 2023 11:19 (Şikayetten 11 gün sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Evofone ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Evofone Müşteri İletişim Merkezi

7 Aralık 2023 11:39

Ürün ikinci kez yine bir sorun bulunamadı denilerek tarafıma teslim edildi. Bugün itibariyle konuyu Tüketici Mahkemesi'ne başvuru yaparak takip edeceğim.

Merve
26 Kasım 2024 18:16160

Ürünü daha mart ayında satın aldığım aldığımdan beri servise gönderip duruyorum. En sonuncu gönderdiğimde su haznesinde ...

Xiaomi Yetkili Servis (Evofone) Media Markt Garanti Ve Kasko Aldatmacası

Hüseyin
18 Mart 2024 21:34102

Media Markt'tan 24.09.2023 tarihinde aldığım Xiaomi marka vakumlu robot süpürgeye ek kasko yaptırdım. Satın alırken her ...

Xiaomi Yetkili Servis (Evofone) Media Markt Garanti Ve Kasko Aldatmacası

Xiaomi Yetkili Servis (Evofone) Media Markt Robot Süpürge Garantisi Kesinlikle Güvenilmez

Hüseyin
17 Mart 2024 15:35101

Robot Süpürge Arızası Çözülemedi, Sürekli Garanti Dışı Ücret Talebi

Özkan
12 Mayıs 2025 17:13609

09.05.2023 tarihinde aldığım Xiaomi Mi Robot Vacuum 2 Ultimate marka robot süpürgem, 18 Nisan 2025 tarihinde arızalandı....

Tümünü Gör
Xiaomi Yetkili Servis | Evofone 4 Defa Servise Gittim Sorun Çözülmedi!

Xiaomi YetkiliServis | Evofone 4 Defa Servise Gittim Sorun Çözülmedi!

Nurgül

Xiaomi YetkiliServis | Evofone Teknik Servis Sorumsuzluğu

Evofone Xiaomi Robot Süpürge Servisinin Cihazı Dağıtıp Toplamadan İade Etmesi

Evofone XiaomiRobot Süpürge Servisinin Cihazı Dağıtıp Toplamadan İade Etmesi

Emrah
Xiaomi Yetkili Servis | Evofone Bitmeyen Arıza, Bir Türlü Yapılmıyor!

Xiaomi YetkiliServis | Evofone Bitmeyen Arıza, Bir Türlü Yapılmıyor!

Melih
Xiaomi Yetkili Servis | Evofone   Telefon Arızası Giderilmiyor