04 Haziran 2024 04:06

Xbox uygulaması aracılığı ile bir takım Xbox oyunları satın aldım fakat 3 gün sonra almaktan vazgeçtim - en doğal hakkım olarak. Xbox ana sayfasında 3 gündür "iadelerle alakalı sorunlar yaşıyoruz" adında bir uyarı açmışlar ve sitede yazdığı üzere iade talepleri 14 gün sonra otomatikmen reddediliyor. Hiçbir şekilde bir destek sistemi bulunmamakta. İademin yapılması için nereye başvurmam gerektiği konusunda hiçbir yönlendirme yok. Neden reddettikleri ile ilgili ise "Müşteriler her yıl sınırlı sayıda para iadesi alabilir ve bu yıla ait sınırınıza ulaştınız." gibi saçma bir yazı ile karşılaşmaktayım. Bu zamana kadar Xbox üzerinden yaptığım 2. Alışveriş oluyor. Bu sipariş hiçbir iade talebinde bulunmadım bu zamana kadar. Sorunumun ivedilikle çözülmesini rica ediyorum.

04 Haziran 2024 12:27

Xbox ana sayfasındaki iade hatası

Tayyar
Tayyar

Neden saçma olsun ki yapılan açıklama? Tabi ki belirli bir sınır olacak adamlar işi gücü bırakıp bu profildeki kişilerle mi uğraşacak. Al iade et, al iade et. Burada yönetilen devasa ödeme sistemleri otomasyon ve gerçek kişilerden kurulu bir sistem var. Yani bakarsınız istediğiniz oyunun incelemesine videosuna ilginizi çekiyorsa alırsın neyi iade ediyorsunuz acaba alıp da 30 saniye 1 gün 3 gün 1 hafta sonra? Bir sitem hatası olsun da acaba hem iade edeyim hem oyunlar bende kalsın kafası olabilir mi? Dünyanın en büyük şirketleri bunu düşünemiyor çünkü bizim yurdumuzdaki teknoloji dehalarının karşısında.

Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet