Nevin sonuçtan hiç memnun değil

Bursa İnegöl İmotim AVM Şubesi-woox Home Mobilya

Bursa İnegöl İmotim AVM Şubesi-woox Home Mobilya
23 Eylül 2024 15:27

Bursa İnegöl İmotim AVM Şubesi-woox Home mobilya,
21.06.2024 Tarihinde mobilya almak üzere Yeniceköy. Bursa Karayolu 4. Km, 16400 İnegöl/Bursa adreside bulunan İmotim AVM içerisinde c-208 Dol woox Home mağazasına
gittim. Mağaza sahibi M******* C** ve mağaza çalışan M******* Y******* ile görüşerek ürün secimi yaptım. Ürünlerin kesinleşmesi sonrası bu kisiler tarafından sipariş formu hazırlandı, sipariş formu zerinde ürünlerin testim tarihi 30.07.2024 olarak yazıldı ve form tarafıma teslim edildi.
Ayrıca ürünler için kapora istendi.
24.06.2024 Tarihinde M******* Y*******
hesabına 45.000 TL kapora bedeli gönderdim. M******* Bey ile telefonda görüştüğümde ürünlerimin hazırlanmaya bağladığını bildirdi. Teslim tarihi olan 30.07.2024 Tarihinde ürünlerim
teslim edilmedi.
11.08.2024 Tarihinde ürünlerimin bir kısmi geldi. Gelen mobilyalardan bir kısmi arızalı bir kısmi da hatalıydı. Bunu firmaya bildirdiğimde hatalı olan ürünleri tarafımdan aldılar ve en kısa sürede
yenilerinin geleceğini söylediler. 21.08.2024 Tarihinde firma sahibi M******* Beyi arayıp ürünlerimi sorduğumda 1 hafta içerisinde tamamlanıp gönderileceğini bildirdi. 1 hafta sonra 28.08.2024
Tarihinde tekrar aradığımda yine mobilyalarımın hazır olmadığını söyledi. Ben de teslim tarihinden sonra 1 ay geçtiğini ve hala testim edilmediğini ilettim ve bu ticareti bitirmek istediğimi söyledim.
Ödediğim kapora bedelini geri istedim. Aynı gün aksam kapora bedelini hesabıma yatıracağını söyledi
fakat yatırmadı. Ertesi gün tekrar aradım, kapora bedelinin iadesini istedim, 02.09.2024 Pazartesi günü hesabıma göndereceğini söyledi 23.09.2024 olmasına rağmen hala göndermedi.
29.09.2024 Tarihinde evleneceğimden dolayı henüz teslim edilmeyen mobilyalar nedeniyle
mağdur olmuş durumdayım. Mobilyasız bir şekilde yasamak zorunda bırakıldım. Kapora bedelimin tarafıma iade edilmesi ve mağduriyetimin giderilmesi hususunda yardımlarınızı arz ederim.

19 Temmuz 2024 16:44
Woox Home Arızalı Ürün Satıyor
Gülfide sonuçtan hiç memnun değil

Hasarlı Ve Teşhir Ürün Gönderildi, Ücret İadesi Yapılmıyor!

Gülfide
07 Ekim 2025 02:24
Hidayet sonuçtan hiç memnun değil

Hidayet
14 Ekim 2025 19:28
Melisa sonuçtan çok memnun

11 Kasım 2024 22:26
"Sorunum çözüldü göstermiş olduğunuz ilgi ve hassasiyet için teşekkür ederim"